2. El ASUS Dual RX 580 alınır mı?

Cemalimsi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda ikinci el olarak ASUS Dual RX 580 almak istiyorum. Alacağım ürünün fiyatı 1000 TL. 4 GB versiyonu. Ürünün 1.5 yıl garantisi kutusu faturası her şey mevcut diyor. Mining de kullanılmadığını söylüyor. Sizce güvenebilir miyim? 1.5 yıl garanti beni almam için teşvik ediyor. Ve aldığımda ne gibi testler yapmamı önerirsiniz? FurMark yapacağım 10-15 dk boyunca. Ondan sonra yapabileceğim bir şey var mı?

Soğutma anlamında ASUS alınmaz(STRİX dışında). AMD'de MSI veya Sapphire düşünebilirsiniz. 2. el olarak da coil wine sorunu var mı yok mu bunlara dikkat et. Mining'de kullanıp kullanılmaması ve herhangi bir sıcaklık sorunu var mı bunlara bakabilirsiniz.

Soğutma anlamında ASUS alınmaz(STRIX dışında). AMD'de MSI veya Sapphire düşünebilirsiniz. 2. el olarak da coil wine sorunu var mı yok mu bunlara dikkat et. Mining'de kullanıp kullanılmaması ve herhangi bir sıcaklık sorunu var mı bunlara bakabilirsiniz.

Yaşadığım şehirde hiç güzel temiz ekran kartı bulamadım. Sıfır da alacak param yetmiyor malasef. En iyi seçenek bu gibi gözüküyor. Ekran kartını onun sisteminde çalışırken test etmeyi düşünüyorum. FurMark testini çalıştırıp arkada GPU Z ile sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim. Coil Whine olayına da bakacağım.

Almadan önce kronik sorunlarını araştırın hocam. Siyah ekran sorunu sorunu yaşayan çok var.

Bakacağım hocam. Eğer bana çok sorun çıkartacak bir kart ise almaktan vazgeçeceğim.

Yaşadığım şehirde hiç güzel temiz ekran kartı bulamadım. Sıfır da alacak param yetmiyor malasef. En iyi seçenek bu gibi gözüküyor. Ekran kartını onun sisteminde çalışırken test etmeyi düşünüyorum. FurMark testini çalıştırıp arkada GPU Z ile sıcaklık değerlerini kontrol edeceğim. Coil Whine olayına da bakacağım.

Bakacağım hocam. Eğer bana çok sorun çıkartacak bir kart ise almaktan vazgeçeceğim.
Bizzat ben hiçbir şekilde önermiyorum ASUS Dual serisini yine de tercih size kalmış umarım aldıktan sonra Asus Dual RX 580 80+ derece diye bir entry açmazsınız.

Bizzat ben hiçbir şekilde önermiyorum ASUS Dual serisini yine de tercih size kalmış umarım aldıktan sonra ASUS Dual RX 580 80+ derece diye bir entry açmazsınız.

Evet şu an bir girdim baktım. Her yer sorun ile dolu. Şu anda araştırıyorum. Daha iyi ne alabilirim diye. Fakat her yer minning yapılmış ekran kartıyla dolu. Bakacağız artık. Sağ olun size de.

Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda ikinci el olarak ASUS Dual RX 580 almak istiyorum. Alacağım ürünün fiyatı 1000 TL. 4 GB versiyonu. Ürünün 1.5 yıl garantisi kutusu faturası her şey mevcut diyor. Mining de kullanılmadığını söylüyor. Sizce güvenebilir miyim? 1.5 yıl garanti beni almam için teşvik ediyor. Ve aldığımda ne gibi testler yapmamı önerirsiniz? FurMark yapacağım 10-15 dk boyunca. Ondan sonra yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam rx580 serileri çok fazla mining işleminde kullanıldığı için yorgun kart olabilir o yüzden satın alacağınız kilden şunları isteyin :
1080p de 8x msaa ayarlarında testi açtırın ve test açıkken bir yandanda gpu-z sensör testi açık şekilde test sonuçlarını isteyin böyle veya buna yakında alın çok fazla tırtık olmasın alacağınız zamanda test sonuçlarını buraya atın

Dosya Ekleri

• images.png
    images.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 56
Hocam RX580 serileri çok fazla mining işleminde kullanıldığı için yorgun kart olabilir o yüzden satın alacağınız kilden şunları isteyin:
1080P'de 8X MSAA ayarlarında testi açtırın ve test açıkken bir yandanda GPU-Z sensör testi açık şekilde test sonuçlarını isteyin böyle veya buna yakında alın çok fazla tırtık olmasın alacağınız zamanda test sonuçlarını buraya atın.

Merhaba hocam. Tamamdır her testi yaptıracağım. FurMark testi kaç dakika önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı