2. EL Eşya Bağışlama Platformu

Mirkan, sorumluluk sana ait. 500 mesajını (Özel mesaj gönderme hakkı) doldurunca bana hangi ürünü hangi üyeye göndereceğimi söyle (Üye 500 mesaj doldurmuş olması gerek) adres bilgilerini alıp kargo alıcıya ait yollarım.
 
İyi yere el atmışsın Mirkan abi öncelikle bunun için teşekkür ederiz.
Biz gibi öğrencilerin gerçekten parça vb ihtiyacı olabiliyor.
Bende şuan arıyorum ihtiyacı olan birine birşey vermek için teşekkürler:)
 
Gerçekten de çok haklısın bu durumda karar senin ve yönetimin siz neyi uygun görürseniz ona kabul. Siteye sadece ürünü almak icin gelenler muhakkak vardır bilmiyorum. Kararınıza saygı duyuyorum.
 
Mirkan Abi geyet güzel bir proje. Yalnız bende bir bakayım. Eğer bulursam eklerim. Gerçi %90 çıkmayacaktır ama. Çünkü hepsini ben bir şekilde bozulduysa tamir ederek veya Disk kutusu alıp onun içine takıp harici olarak kullanıyorum.
 
BELSON JL-400 AC INPUT:230V~,50Hz 4A SWITCHING POWER SUPPLY

Arkadaşlar eski bilgisayarımdan çıkma power supply. Marka model ve özellikler belirttiğim gibidir. Eski ve düşük performanslı bir cihaz ama umarım birilerinin işini görür.

KgLVq3.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı