2.el Gigabyte RX 6700 XT 4.700 TL alınır mı?

Peki kartın daha önce açıldığına dair belli başlı ibareler var mı? Gidip test ederken fiziksel olarak bakmam gereken spesifik yerleri ?

Peki kartın daha önce açıldığına dair belli başlı ibareler var mı? Gidip test ederken fiziksel olarak bakmam gereken spesifik yerleri ?
Kart hangi marka?

Düzenleme Gigabyte Gaming OC sanırım. Bide 3 fanlı, ilginç. Ancak kartta bir şey olduğu kesin. Bu fiyata ikinci elde 6600 anca bulunur.

Son düzenleme:
Dediği gibiyse kaçırma hocam, 4700 TL'ye 3070 ayarında ve bazen geçen bir ekran kartı alacaksın.
Furmark testinde bir sıkıntı gözükmüyor ama bu fiyata ilana koyması ilginc. Pirinç almaya giderken Eldekinden olmayın da. Mining sisteminden çıkmadır o kart. Ethereum yalan olunca herkes ilanları doldurdu.

Aslında biraz pazarlıkla bu fiyata indi arkadaşlar. Evet 3 fanlı gigabyte. Daha öncesinden 2.el ekran kartı almışlığım olmadığından dolayı burada konu açmak zorunda kaldım. Genel yorumlara bakılırsa almam mantıklı olacak gibi.

Aslında biraz pazarlıkla bu fiyata indi arkadaşlar. Evet 3 fanlı gigabyte. Daha öncesinden 2.el ekran kartı almışlığım olmadığından dolayı burada konu açmak zorunda kaldım. Genel yorumlara bakılırsa almam mantıklı olacak gibi.
11 ile 13bin piyasası olan kartı kimse o fiyata satmaz. tabi zengin değilse. 2.el bile 8k civarına koysa peynir ekmek gider şu piyasa da.

Almayın demiyoruz ama balıklama atlamayın. Mümkünse sözleşme yapın ve bir sorun olursa iade edin. Bana hiç güven vermiyor, birde 8 bin liralık şeyi kimse bu kadar pazarlıkla vermez. Bunu ninem satsa o bile ağır bişey deyip pahalıya satar yahu :D

Fiyata çok düşük diyen arkadaşlar facebook'taki mining gruplarına girip bakabilirler. Kartın fiyatı normal. Alırken arkasına bakacaksınız, vidalardan birinin üzerinde etiket olmalı. Oradan anlarsınız açılıp açılmadığını.

Fiyata çok düşük diyen arkadaşlar facebook'taki mining gruplarına girip bakabilirler. Kartın fiyatı normal. Alırken arkasına bakacaksınız, vidalardan birinin üzerinde etiket olmalı. Oradan anlarsınız açılıp açılmadığını.
Arkadaş, satıcı arkadaşın mining yapmadığını dile getiriyor. Mining yapılmayan kartın bu fiyatları gitmesi imkansız.

Gigabyte kartlarda kağıt olmaz vidalarda. Ki satıcı mining yok demiş ve normal bir kullanıcıdan alıyor anladığım kadarıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı