2. el iPhone alırken nelere dikkat edilmeli?

mr_hidir

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
957
Çözümler
5
Merhabalar 2019 1 Ocak'ta Redmi Note 8 aldım bazı sıkıntıları var benden kaynaklı olmayan ve zaman zaman donanım yetersizliği yaşıyorum. Bu yüzden 7 Plus gibi bir telefon almak istiyorum ama 0'ına gücüm yetmiyor. 2. el alırken neye dikkat etmeliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya sağlığına. Kamerasına ve ekranına. Ekranı da test etmek çok kolay. Bir uygulamayı tüm ekranı gezdirerek sürükle. Eğer ekranın bir yerinde en ufak bir şey varsa uygulama kayar. Oradan anlayabilirsin.
 
Çakma bataryada 100 göstermesine rağmen ömrü dolmuş olabiliyor. Eğer 100 ise bataryasını değiştirip değiştirmediklerini sorun eğer değiştirmiş iseler ne zaman değiştirdiklerini sorun. Uzun zaman olmuş ise batarya almanız gerekebilir onun için.
 
Hocalarımın dedikleri her şeye katılıyorum. Ek olarak, internete bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin, bu durum bir çok şeyi açıklığa kavuşturabilir. Hücresel veriyle de kontrol sağlayabilirsiniz. Ancak dikkat, kesinlikle kendi sim kartınızı (emin olmadan) takmayın. Not: Hücresel Veri Paylaşımından da Wi-Fi a bağlanıyor mu kontrol edebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı