2. el iPhone X alınır mı?

Basar.png

Hectopat
Yer
Kocaeli İzmit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
ASUS TUF GeForce RTX2060 GAMING OC 6GB GDDR6 192Bit DX12
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4
Asus Prime B450M-K II Amd B450 DDR4 4400 MHz (OC) Am4 mAtx
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L V2
SilverStone PS15 PRO SST-PS15B-PRO 3
Cooler Master 750W MWE V2 80+ Bronze
-----------------------------------------------------------------------------------------
Dell Latitude 7490 – Intel i7 8650U 32GB RAM 500SSD
Meslek
Hyundai Assan Otomobil Fabrikasında User Support
Merhabalar, bildiğiniz gibi kurdan dolayı elektronik fiyatları epey bir artmış durumda, ama aynı zamanda teknoloji ilerliyor ve bunun için illaki yeni cihazlara geçmemiz gerekiyor. Bir süredir iPhone X bakıyorum. Halihazırda kullanmakta olduğum 6S telefonumdan aslında çok memnunum, ama artık gerek depolama alanı gerek yavaşlık gerekse kamera derken epey bir yetersiz kalmaya başladı. IPhone'dan başka bir markaya geçmek istemiyorum ve ikinci el sitelerinden baktığım zaman fiyatların ortalama 3500-4500 arası değiştiğini gördüm. Face ID olmaması benim için çok büyük bir sıkıntı değil. Şimdi baktığımız zaman size sormam gereken sorulara daha önce 2. elden çok şey alıp sattım ama telefon ilk defa olacak. Dikkat etmem gerekenler nelerdir, birkaç tane ilanda yurt dışı kayıtlı ya da eski yasa kayıtlı kapanma olmaz tarzı şeyler gördüm. Bu tabirler ne anlama geliyor? Alırken kamera, ekran, pil, ahize derken başka nelere dikkat etmeliyim? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Face ID hayat kurtarır. XS falan öneririm.

iPhone X kronik sorunlu bir cihaz. Apple'ın kobay ürünü denebilir. XS ve XR çok daha mantıklı bir tercih olur.

SE 3 çıkacak bugün.
Onu alabilirsin fiyatı uygun çıkarsa.

Şimdi arkadaşlar biliyordum böyle cevaplar geleceğini. Şöyle söyleyeyim öğrenciyim ve fazla bir param da yok kenarda ne biriktirdiysem o. Kendi 6S'im şu an 1400 gibi bir fiyata gidiyor, maksimum çıkabileceğim fiyat 4000. o yüzden maalesef ki bende istesem de XS veya SE3 mecbur olarak X bakıyorum. Kronik olarak da Face ID harici ne gibi bir kronik sorunu var acaba?

Şimdi arkadaşlar biliyordum böyle cevaplar geleceğini. Şöyle söyleyeyim öğrenciyim ve fazla bir param da yok kenarda ne biriktirdiysem o. Kendi 6S'im şu an 1400 gibi bir fiyata gidiyor, maksimum çıkabileceğim fiyat 4000. o yüzden maalesef ki bende istesem de XS veya SE3 mecbur olarak X bakıyorum. Kronik olarak da Face ID harici ne gibi bir kronik sorunu var acaba?
Ekran ısınması, yeşil ekran gibi birçok kronik problemi mevcut. Yukarıda da bahsettiğim üzere bu cihaz çentiğe geçişte kobay olarak kullanıldı. Piyasada da çok fazla durmadı. SE 2'nin ikinci el piyasası ne durumda bilmiyorum ancak ona da bir göz atabilirsiniz.

8 Plus alabilirsin.

Etrafımda gerçekten çok fazla insan var kullanan ve Face ID haricinde ben sıkıntı yaşayan hiç görmedim herkes gerçekten X'den memnun gibiler bakalım o halde biraz daha piyasaya yakın bir zamanda konuya ek olarak aldığım telefonu paylaşırım.

Etrafımda gerçekten çok fazla insan var kullanan ve Face ID haricinde ben sıkıntı yaşayan hiç görmedim herkes gerçekten X'den memnun gibiler bakalım o halde biraz daha piyasaya yakın bir zamanda konuya ek olarak aldığım telefonu paylaşırım.

Ben 1.5 sene boyunca kullandım iPhone X modeli herhangi bir sorun ile karşılaşmadım hocam zaten eski cihaz. Evet kronik olarak problemleri vardı ilk çıktığı dönemde ancak garantiye verilip genelde swaplandı o cihazlar yani piyasada satılan 2. el iPhone X'lerde sorunsuz yazıyor ise kontrol edin daha sonrasında sorun çıkacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı