2. el iPhone X face ID bozuk alınır mı?

burakcakar

Kilopat
Katılım
3 Kasım 2016
Mesajlar
723
Çözümler
2
Yer
Adana,Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ziraat Mühendisi
Arkadaşlar 2. el piyasada araştırma yaparken 7 Plus kullanıcısıyla iletişim halindeydim. 7 Plus garantisiz 3550 TL fiyat çekmişti. Bende bunu almaktansa 4000 TL iPhone X ( face ID bozuk) almak mantıklı geldiğini açıkladım ona. Çünkü zamanında sıfır aldığım iPhone 7'de parmak izini kullanmıyordum biraz işlevsiz gelmiş olup parmağımı ufacık bir ıslaklıkta veya nemli olduğunda okumuyordu. Ve daha sonra resimdeki konuşmayı yaptı. Sizce bu doğru mu?

Ekran Görüntüsü (5).png
 
Face ID nasıl bozuk şimdi, eğer tamiri kolay ise bazen kablo çıkması vesaire olabiliyor o zaman alınır ve basitçe tamir edilir, diğer türlü alınmaz Face ID önemli.
 
Face ID Kullanmıyosanız çok önemli değil, alabilirsiniz ama diğer parçalarında sıkıntı olabilir. İkinci el ürünlere çok güvenmemek lazım.
 
Ne bu iPhone sevdası anlamıyorum ki. Hocam 8 Plus altı iPhone ve Face ID bozuk X alınmaz. 4000TL'ye Android modeller tercih etmenizi veya en az 8 Plus almanızı öneriyorum.
 
Zaten ikinci el iPhone alınmaz ki... iCloudundan tutun TouchID ye oradan da tutun bataryaya... Eğer güvenilir alınmıyorsa ikinci el iPhone alınmaz...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı