2. el klavye alınır mı?

Reickun

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlarım, ben Z11 klavyesinden almak istiyorum ve Sahibinden, Letgo vb. gibi sitelerde daha ucuza satan kişiler var ve bilgilendirmelerine göre tamamen sıfırdan satılıyor. Böyle birilerinden alan ve memnun kalan var mı acaba?

hocam geeky g61 benim ilk seçeneğimdi fakat hotswap olmadığı için fikrimi değiştirdim ama hk61 de seçeneklerimden birisiydi, yine 2. el sitelerinde satılıyor ve amazonda vergilerle yine biraz daha pahalıya denk geliyor o yüzden sordum 2. el sitelerden memnun kalan var mı diye ona göre parayı biriktirip normal olarak satın alacağım

hocam geeky g61 benim ilk seçeneğimdi fakat hotswap olmadığı için fikrimi değiştirdim ama hk61 de seçeneklerimden birisiydi, yine 2. el sitelerinde satılıyor ve amazonda vergilerle yine biraz daha pahalıya denk geliyor o yüzden sordum 2. el sitelerden memnun kalan var mı diye ona göre parayı biriktirip normal olarak satın alacağım
Hot-swap hocam iki Gk61 de. Mekanik Gk61 vergi ile 1013, optik Gk61 1039 TL'ye geliyor bence fiyatları iyi.

Son düzenleme:
Selam dostlarım, ben Z11 klavyesinden almak istiyorum ve sahibinden, Letgo vb. gibi sitelerde daha ucuza satan kişiler var ve bilgilendirmelerine göre tamamen sıfırdan satılıyor. Böyle birilerinden alan ve memnun kalan var mı acaba?

2 gün önce 750ye sattım 😅

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı