2.El LG G2 Almak Mantıklı Mı?

Merhabalar arkadaşlar, benim burada bir telefoncu benim Xperia T3'üm + 100 TL'ye LG G2 veriyor. Ama cihaz 2.el ve 12 aylık garantisi kalmış. Ama cihaz tertemiz. Sizce almak mantıklı mı? Birde ailemi bir türlü ikna edemedim 2.el almaya, biz sıfır veriyoruz onlarda sıfır versin diyorlar, nasıl ikna edebilirim sizce? :(
Ikna edebildin mi aileni ?

Merhabalar arkadaşlar, benim burada bir telefoncu benim Xperia T3'üm + 100 TL'ye LG G2 veriyor. Ama cihaz 2.el ve 12 aylık garantisi kalmış. Ama cihaz tertemiz. Sizce almak mantıklı mı? Birde ailemi bir türlü ikna edemedim 2.el almaya, biz sıfır veriyoruz onlarda sıfır versin diyorlar, nasıl ikna edebilirim sizce? :(
Arkadaşım ailen konuya müdahil ise kesınlıkle temkinli davranmalısın bence çünkü 2. el bir cihaz alıyorsun işte burda problem var sıkıntı olursa cıhazda bence zor laf anlatırsın. Her ne kadar takas mantıklı gelsede bence yapma ama eğer cıhaz garantili ise tabi sıkıntı yok :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı