Adem Yıldız_
Megapat
Yüzde 60 engelli bir kuzenim var, babası çalışmaz annesinin biraz zeka geriliği var. 8 senelik PC'de çok iyi CS:GO oynuyor ama bilgisayar öldü ölecek şöyle 2. elden orta seviye hem CS oynasın hem 3 5 güzel hikayeli oyun da oynayabilecegi bir bilgisayar topluyalim diyorum. Yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum.
Ben iyi bir ikinci el sistem toplayabilirim.
2-3K bütçeye sadece kasa mi dahil?
Yüzde 60 engelli bir kuzenim var, babası çalışmaz annesinin biraz zeka geriliği var. 8 senelik PC'de çok iyi CS:GO oynuyor ama bilgisayar öldü ölecek şöyle 2. elden orta seviye hem CS oynasın hem 3 5 güzel hikayeli oyun da oynayabilecegi bir bilgisayar topluyalim diyorum. Yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum.
3023TL tutuyor.
Pazarlık yaparak eminim 2800-2900TL'ye çekebilirsiniz.
Sistemin çoğu parçası sıfır. Ekran kartı olarak mining derdi olan RX570'ler yerine CS:GO ve diğer oyunları oynatabilecek 1050 Ti seçtim. Yeterli olacaktır.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Son düzenleme: