2. el PC toplama

• Konuyu başlatan Akhun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 984
Yüzde 60 engelli bir kuzenim var, babası çalışmaz annesinin biraz zeka geriliği var. 8 senelik PC'de çok iyi CS:GO oynuyor ama bilgisayar öldü ölecek şöyle 2. elden orta seviye hem CS oynasın hem 3 5 güzel hikayeli oyun da oynayabilecegi bir bilgisayar topluyalim diyorum. Yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum.

Ben iyi bir ikinci el sistem toplayabilirim.
2-3K bütçeye sadece kasa mi dahil?
Yüzde 60 engelli bir kuzenim var, babası çalışmaz annesinin biraz zeka geriliği var. 8 senelik PC'de çok iyi CS:GO oynuyor ama bilgisayar öldü ölecek şöyle 2. elden orta seviye hem CS oynasın hem 3 5 güzel hikayeli oyun da oynayabilecegi bir bilgisayar topluyalim diyorum. Yardımcı olur musunuz önerilerinizi bekliyorum.

3023TL tutuyor.
Pazarlık yaparak eminim 2800-2900TL'ye çekebilirsiniz.
Sistemin çoğu parçası sıfır. Ekran kartı olarak mining derdi olan RX570'ler yerine CS:GO ve diğer oyunları oynatabilecek 1050 Ti seçtim. Yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Ben iyi bir ikinci el sistem toplayabilirim.
2-3K bütçeye sadece kasa mi dahil?

3023TL tutuyor.
Pazarlık yaparak eminim 2800-2900TL'ye çekebilirsiniz.
Sistemin çoğu parçası sıfır. Ekran kartı olarak mining derdi olan RX570'ler yerine CS:GO ve diğer oyunları oynatabilecek 1050 Ti seçtim. Yeterli olacaktır.

Eline koluna sağlık kardeşim teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı