2. el Q9550 işlemci alınır mı?

Işin asıl eğlencesi de o zaten hocam :) Stabil değerleri bulabilmek için uğraş ister sistem :)

Xeon aslında sunucu için değil mi ve fiyat için de asla iyi değil çok pahalı

Bende pcwinmax H61 anakart kullanıyorum 2. nesil senin xaser anakartın var benim de xaser SSD var her neyse keşke H61 alsaydın şu an Q9500 yerine i5 2500 alabilirdin hatta i5 2500'un v-Pro modelleri var GTA bile oynardın

H55 ucuzdu xaser de ondan onu aldım parada ona anca yetti aslında anakartı iade edecktim üstünde 1155 yazyordu halbuki 1156 kart ve USB 3.0 yazmışlardı ama öyle gelmedi hatta BIOS bile kötğydü ama iade etmek olmadı N11 şikayet ettim o da olmadı için bana para puan verdi 200 TL bide hm55 yazıyordu

Xeon aslında sunucu için değil mi ve fiyat için de asla iyi değil çok pahalı

X3440 gibi LGA1156 işlemcilerin fiyatı iyi, ucuz yollu OC işlemcileri bunlar. Güzel anakart ve soğutmayla iyi performanslar verebiliyor.

Ama şöyle diyim anakartımız ikimizinde oem ve markasız olduğu için bağzı işlemcileri okuyamabikiyor o yüzden biraz korkuyorum

Banada usb 3.0 gelmedi bios 2012'den kalma ve güncelleme yapılamıyor

Işin asıl eğlencesi de o zaten hocam :) Stabil değerleri bulabilmek için uğraş ister sistem :)
2. Nesil anakart için xeon işlemci modeli önerirmisin power:Quake 300w

2. Nesil anakart için xeon işlemci modeli önerirmisin power:Quake 300w

Son düzenleme:
Ama şöyle diyeyim anakartımız ikimizinde OEM ve markasız olduğu için bazı işlemcileri okuyamabikiyor o yüzden biraz korkuyorum

Bana da USB 3.0 gelmedi BIOS 2012'den kalma ve güncelleme yapılamıyor

2. Nesil anakart için Xeon işlemci modeli önerir misin Power: Quake 300W

Anakart modeli tam olarak nedir? İkinci nesil için Xeon E3 12xx ve E3 12xx V2 serisi işlemciler var.

Ama şöyle diyeyim anakartımız ikimizinde OEM ve markasız olduğu için bazı işlemcileri okuyamabikiyor o yüzden biraz korkuyorum

Bana da USB 3.0 gelmedi BIOS 2012'den kalma ve güncelleme yapılamıyor

Aynen bir de anakart da ısı sensörü yok OC özeliği yok ama işlemcinin destekledi bir özellik varsa sorun olmaz benim işlemci Turbo mod destekliyor ama ben aktif etmedim yani gözüküyor ondan önce i3 aldım onda hyper trhed vardı onuda okuyordu ama açmak kapamak sana kalmış yani bu kart sana ayrı bir şey vermiyor anlaycan

İşlemcim i3 2120 ( Yenilenmiş) daha önce bir satıcı Xeon E3 satıyordu sordum benim anakartım ile uyumlu mu diye oda dedi ki anakartınız OEM bu tip kartlarda uyumlu olmayabiliyor dedi

İşlemcim i3 2120 ( Yenilenmiş) daha önce bir satıcı Xeon E3 satıyordu sordum benim anakartım ile uyumlu mu diye oda dedi ki anakartınız OEM bu tip kartlarda uyumlu olmayabiliyor dedi
Doğrudur bunlara pin sayısı uysada işemci bulmak zor uymaya bilir

Yani normal tip bir işlemci almak lazım bende şuan 1155 i5 750 var ondan önce de i3 540 vardı i5 300 tl filandı kuponla aldım indirim oldu

Doğrudur bunlara pin sayısı uysada işemci bulmak zor uymaya bilir

Yani normal tip bir işlemci almak lazım bende şuan 1155 i5 750 var ondan önce de i3 540 vardı i5 300 tl filandı kuponla aldım indirim oldu
Nasıl yani ben şimdi i5 750 alsam anakartım uyacakmı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı