2. el RTX 3050 8 GB kaç TL olmalı?

Alıyorlar😃 "RTX yazıyor oooo" deyip alıyorlar.

Ben o RTX hatasına kanmak yerine ASUS Dual RX 6600 olan hazir sistem aldım 5-6 ay önce iyi ki de almışım o 3050 al 3050 NVIDIA candır diyenleri dinlesem şu an oyunlari ultrada kasmadan oynamak hayal olurdu sanırım.

Alıyorlar😃 "RTX yazıyor oooo" deyip alıyorlar.

Ayrıca bu kadar şeye rağmen hala RTX var diye alıyorlarsa diyecek bir şey yok RTX 3060 Ti da bile zorluyor adamlar 3050 de RTX performansı bekliyor 😃

Ortalama bir 2. el 2 fanlı RTX 3050'nin fiyatı kaç olmalı sizce?
Hocam bakma şu 4 bin yazanlara piyasadan bi haberler. Rtx 3050 sıfır fiyatı 8.000 tl o da zotac markalısı. Yani işin aslı 5 buçuktan aşağı satandan korkmalısın. İkince el satın almak biraz sıkıntılı iştir. Normal ikinci el fiyatı 6.000 tl dir aklınızda olsun hocam. 4.000 diyenler sıkıyorlar, insan bir araştırır ya :D

Hocam bakma şu 4 bin yazanlara piyasadan bi haberler. Rtx 3050 sıfır fiyatı 8.000 tl o da zotac markalısı. Yani işin aslı 5 buçuktan aşağı satandan korkmalısın. İkince el satın almak biraz sıkıntılı iştir. Normal ikinci el fiyatı 6.000 tl dir aklınızda olsun hocam. 4.000 diyenler sıkıyorlar, insan bir araştırır ya :D
6K ya RTX 3060TI bile bulabilirsin nerede 3050 6K 3.500 bile çok o karta.

Piyasayı bilmeyip ölücü demen inanılmaz komik.
Zaten senin gibiler yüzünden insanlar sıfır gibi sorunsuz ürününü ikince el fiyatına koyarken iyice aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.
Piyasayı gayet de iyi biliyorum, 4bin'e rtx 3050 alıp 2 gün sonra ağlamak istiyorsan keyfin bilir. Ben 4 bine yok demedim kaliteden bahsettim.

Zaten senin gibiler yüzünden insanlar sıfır gibi sorunsuz ürününü ikince el fiyatına koyarken iyice aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.
Piyasayı gayet de iyi biliyorum, 4bin'e rtx 3050 alıp 2 gün sonra ağlamak istiyorsan keyfin bilir. Ben 4 bine yok demedim kaliteden bahsettim.
Kart kalitesi fiyatına göre mi belirleniyor 🤔 Neyse sen 6K ya koyarsın 3050 yi ben en fazla 4000 - 4500 öneririm yoksa 1 yıl da anca satarsın o kartı.

Piyasayı gayet de iyi biliyorum, 4Bin'e RTX 3050 alıp 2 gün sonra ağlamak istiyorsan keyfin bilir. Ben 4 bine yok demedim kaliteden bahsettim.

3050 6.5k eder aynen aynen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı