Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Alıyorlar3-4 ideal ama o paraya dahi satmak zor RX 6600 varken kim alır bilmem.
Alıyorlar3-4 ideal ama o paraya dahi satmak zor RX 6600 varken kim alır bilmem.
Alıyorlar"RTX yazıyor oooo" deyip alıyorlar.
Alıyorlar"RTX yazıyor oooo" deyip alıyorlar.
Hahahah aynısına arkadaşım kandı RTX diye aldı Ray Tracing açarım diyordu Spiderman de Ray Tracing açınca oyun 15FPS oluyor oynayamıyorAlıyorlar"RTX yazıyor oooo" diyip alıyorlar.
Hocam bakma şu 4 bin yazanlara piyasadan bi haberler. Rtx 3050 sıfır fiyatı 8.000 tl o da zotac markalısı. Yani işin aslı 5 buçuktan aşağı satandan korkmalısın. İkince el satın almak biraz sıkıntılı iştir. Normal ikinci el fiyatı 6.000 tl dir aklınızda olsun hocam. 4.000 diyenler sıkıyorlar, insan bir araştırır yaOrtalama bir 2. el 2 fanlı RTX 3050'nin fiyatı kaç olmalı sizce?
6K ya RTX 3060TI bile bulabilirsin nerede 3050 6K 3.500 bile çok o karta.Hocam bakma şu 4 bin yazanlara piyasadan bi haberler. Rtx 3050 sıfır fiyatı 8.000 tl o da zotac markalısı. Yani işin aslı 5 buçuktan aşağı satandan korkmalısın. İkince el satın almak biraz sıkıntılı iştir. Normal ikinci el fiyatı 6.000 tl dir aklınızda olsun hocam. 4.000 diyenler sıkıyorlar, insan bir araştırır ya![]()
Ölücü olduğunu anladım. İyi forumlar6K ya RTX 3060TI bile bulabilirsin nerede 3050 6K 3.500 bile çok o karta.
Piyasayı bilmeyip ölücü demen inanılmaz komik.Ölücü olduğunu anladım. İyi forumlar
Zaten senin gibiler yüzünden insanlar sıfır gibi sorunsuz ürününü ikince el fiyatına koyarken iyice aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.Piyasayı bilmeyip ölücü demen inanılmaz komik.
Kart kalitesi fiyatına göre mi belirleniyorZaten senin gibiler yüzünden insanlar sıfır gibi sorunsuz ürününü ikince el fiyatına koyarken iyice aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.
Piyasayı gayet de iyi biliyorum, 4bin'e rtx 3050 alıp 2 gün sonra ağlamak istiyorsan keyfin bilir. Ben 4 bine yok demedim kaliteden bahsettim.
Zaten senin gibiler yüzünden insanlar sıfır gibi sorunsuz ürününü ikince el fiyatına koyarken iyice aşağı çekmeye çalışıyorsunuz.
Piyasayı gayet de iyi biliyorum, 4Bin'e RTX 3050 alıp 2 gün sonra ağlamak istiyorsan keyfin bilir. Ben 4 bine yok demedim kaliteden bahsettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.