Anakartınız destekliyorsa M2 bir SSD tercih edin. Desteklemiyorsa 860 Evo iyi bir tercih olur.Arkadaşlar 2. el Samsung 250 GB Evo SSD mi yoksa sıfır 240 GB James Donkey SSD mi? (James Donkey seçmemin sebebi Samsung chipset varmış)
hocam o çok pahalı maalesef o kadar bütçem yok 200 tl bütçem varJD SSD'leri iyi değil, leş atıyor. Mümkünse sıfır olarak 860 Evo 250GB alın: Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
bütçem 200 maksimumİmzamda bulunan ADATA SSD'yi tavsiye ederim.
sağlık durumu %95 1 yıl kullandım diyor2.el alacağın ssd nin modeli nedir sağlık durumu nedir ne kadar veri yazılmış bunları bilmeden söylemek zor. Sağlığı %96-97 ve üstü ise alınır kullanılır. jd fiyatına göre bir ürün boşuna ucuz değil. En başta sağlığı çok çabuk düşüyor.
Sağlık durumu iyi gözüküyor. Bence Samsung alın fakat orada bir test yaptırın.hocam o çok pahalı maalesef o kadar bütçem yok 200 tl bütçem var
bütçem 200 maksimum
sağlık durumu %95 1 yıl kullandım diyor
Alınabilir jd den çok daha iyidir. Samsung 840/850/860evo hangisi?hocam o çok pahalı maalesef o kadar bütçem yok 200 tl bütçem var
bütçem 200 maksimum
sağlık durumu %95 1 yıl kullandım diyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.