2. el Xbox One X vs Series S

Yagami_Light07

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
2.592
Çözümler
4
Yer
İzmir-Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 3700x
RTX 3070
16 GB Ram
X570 Anakart
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Hukuk Okuyor 2/4
Arkadaşlar ben ama daha çok kardeşime hediye manasında bir konsol almayı düşünüyorum. Sizce 2.el Xbox One X mi? Series S mi? Not 4K cihazım yok zaten gözlerim bozuk 4K bana yaramaz, 1080p 60 FPS oynatsın yeterli. Güncel oyun takip eden birisi değilim klasik oyunlarımı oynuyorum. Gördüğüm kadarı ile Series S'in yeni sürüm olması dışında bir farkı yok. Ama yine de aydınlatırsanız sevinirim.
 
Series S daha mantıklı sırf 4K var diye onu almazdım.
4k takıntım yok. Ama bulduğum 2.el izmir'de rdr 2 + fifa23 +2 kol one x 6000 yazmış ve temiz görünüyor. Ben şahsen one x'in eski olması dışında bir sorun görmüyorum.

Arkadaşlar her fikre açığım bu arada. İstediğiniz gibi rahatça yazar iseniz sevinirim
 
Son düzenleme:
Series S almanız kesinlikle daha mantıklı Xbox One'a yeni oyunların cıkmayacağını acıkladı Xbox ve yeni sürüm olması dışında bir farkı yok demeniz garip geldi.
SSD.
Quick resume.
Birçok oyunda 60 FPS gibi yeni şeyler var 4k cihazınızda yoksa dahada mantıksız.
 
Series S daha yeni teknoloji ve donanıma sahip hocam. Yeni nesil oyunlarını çalıştırmasının bir sebebi de o. One X donanım olarak güçlü olsa da maalesef teknoloji de Series S'e göre geride kalıyor. Zaten 1080p dediğiniz için Series S daha mantıklı bence.

Neden Xbox konularının altında her zaman likelaşıyoruz :D
 
Series S almanız kesinlikle daha mantıklı Xbox One'a yeni oyunların cıkmayacağını acıkladı Xbox ve yeni sürüm olması dışında bir farkı yok demeniz garip geldi.
SSD.
Quick resume.
Birçok oyunda 60 FPS gibi yeni şeyler var 4k cihazınızda yoksa dahada mantıksız.
Quick resume bana göre bir fark değil.Ben zaten oyuna başlar isem 4-5 saat kalkmam ha 3 dakikada açılmış ha 30 saniye'de benim için bir pek farkı yok. Bu series S neden bu kadar abartılıyor halen çözemedim.
 
Quick resume bana göre bir fark değil. Ben zaten oyuna başlar isem 4-5 saat kalkmam ha 3 dakikada açılmış ha 30 Saniye'de benim için bir pek farkı yok. Bu Series S neden bu kadar abartılıyor halen çözemedim.

Quick resume ile save alamadığın noktada direk oyunu salıp tekrar girebilirsin 2-3 saniyede oyun değiştirebilirsin Xbox One X de Witcher 3 dakikada acılırken gidip Reels izlemek yerine tık diye oyunu acıp oynamak apayrı şeyler hadi oyunun acılmasını geç en gıcık şey yükleme süreleri 4-5 saat oyun oynasan 30 dakika yükleme süresi beklersin hoş şeyler değil hocam.
 
Series S daha yeni teknoloji ve donanıma sahip hocam. Yeni nesil oyunlarını çalıştırmasının bir sebebi de o. One X donanım olarak güçlü olsa da maalesef teknoloji de Series S'e göre geride kalıyor. Zaten 1080p dediğiniz için Series S daha mantıklı bence.
Hocam yeni nesil oyun pek takip eden biri değilim belki gamepass'te güzel bir şey çıkarsa bakarım ama emin olun o bile olmaz belki. Onun dışında Duyduğuma göre RDR 2 gibi güçlü oyunlarda 30 FPS veriyormuş series s. Ben 60 FPS'den aşağı performans istemem konsolda. Series S ayrıca İzmir'deyim 2-3 bin daha fazla.
 
Hocam yeni nesil oyun pek takip eden biri değilim belki Game Pass'te güzel bir şey çıkarsa bakarım ama emin olun o bile olmaz belki. Onun dışında duyduğuma göre RDR 2 gibi güçlü oyunlarda 30 FPS veriyormuş Series S. Ben 60 FPS'den aşağı performans istemem konsolda. Series S ayrıca İzmir'deyim 2-3 bin daha fazla.

2-3 bine yeni oyunları oynuyorsun hem RDR 2 yeni nesil Update almamış bir oyun ve Xbox One X dede 30 FPS veriyor güclü oyunla alakası yok Cyberpunk 2077 güclü oyun değil mi? O 60 FPS 30 FPS oyun oynamak istemiyorum diyorsan zaten Series S alman lazım One X de 60 FPS oyun yok neredeyse.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı