Alınmaz ve zaten mining kurbanı kartlar biraz daha koyup sıfır RX 570 alınabilir.Arkadaşlar bu yılda ikinci el 780TL'ye XFX RX 480 4 GB hala alınır mı?
Bence alınmaz.
Fiyatı çok uygunsa alınabilir. Ama 780 TL'nin üzerine az daha koyup sıfır RX 570 4 GB almayı tercih ederdim ben.
Arkadaşlar ben de sıfır RX 570 almayı isterim ama monitör, güç kaynağı ve işlemci aldığım için elimde ancak bu kadar para kaldı.Alınmaz ve zaten mining kurbanı kartlar biraz daha koyup sıfır RX 570 alınabilir.
Arkadaşlar ben de sıfır RX 570 almayı isterim ama monitör, güç kaynağı ve işlemci aldığım için elimde ancak bu kadar para kaldı.
Hocam bu parçaları almak için bile bankadan kredi çektim o şekilde dar bütçeliyim ama yine de yardımcı olduğunuz için sağolunHocam biraz daha sabredin bence. Gaming gecesi indirimlerin de 999 TL'ye düşüyor RX 570 4 GB. 200 TL farkla onu almak çok daha mantıklı.
TR şartlarında çekilir hocam maalesefBilgisayar almak içinde kredi çekilmez ki iş için değilse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.