2 GB RAM'ler Linux mu Windows mu?

Windows 10 stabil çalışması için minimum 8 GB istiyor. Hele ki oyun oynayacaksanız 2 GB asla yetmez. Windows 8.1 Single Language geçebilirsiniz, çok hafiftir. Linux dağıtımları olarak önerim Linux Mint Xfce ya da Kubuntu, Lubuntu öneririm.

Windows 10 stabil çalışması için minimum 8 GB istiyor. Hele ki oyun oynayacaksanız 2 GB asla yetmez. Windows 8.1 Single Language geçebilirsiniz, çok hafiftir. Linux dağıtımları olarak önerim Linux Mint Xfce ya da Kubuntu, Lubuntu öneririm.

2 GB RAM alıp bilgisayarımı 4 GB RAM yapmayı düşünüyorum.
Sizce yeter mi?

2 GB RAM alıp bilgisayarımı 4 GB RAM yapmayı düşünüyorum.
Sizce yeter mi?

Şöyle söyleyeyim ben 4 GB ve HDD kullanıyorum Windows 10 katlanılmaz oluyor ne kadar arka planda çalışan gereksiz her şeyi kapatsam da engellesem de RAM miktarı boşta maks 1.4'e kadar düşüyor oyunlar da drop yiyorum şu an Windows 8.1 Single Language kullanıyorum ve memnunum gayet hızlı desteği bitince Linux ya da mecburiyetten Windows 10 geçeceğim.

Şöyle söyleyeyim ben 4 GB ve HDD kullanıyorum Windows 10 katlanılmaz oluyor ne kadar arka planda çalışan gereksiz her şeyi kapatsam da engellesem de RAM miktarı boşta maks 1.4'e kadar düşüyor oyunlar da drop yiyorum şu an Windows 8.1 Single Language kullanıyorum ve memnunum gayet hızlı desteği bitince Linux ya da mecburiyetten Windows 10 geçeceğim.
Windows 10 geçmeyin tavsiye etmem.
Lakin 2021 güncellemesiyle bütün sorunlar gidecekmiş ve kullanıcıların çok işini göreceği bazı özellikler gelecekmiş
yani öyle diyorlar ehehe :)))

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı