kullanilmiyorr
Hectopat
Windows 10 değil de farklı bir işletim sistemi kurmanızı öneririm. Örneğin Kubuntu veya Mint olabilir.En hafif 1511 sürümü hangisidir? 2 GB RAM var. 1511 V3 april 2016 yazan kısımdan Home/Pro'yu mu indirmeliyim yoksa başkasını mı?
Single Language, ama yerinde olsam o bilgisayarda Windows 10 kullanmazdım, işkence gibi oluyor.En hafif 1511 sürümü hangisidir? 2 GB RAM var. 1511 V3 april 2016 yazan kısımdan Home/Pro'yu mu indirmeliyim yoksa başkasını mı?
Windows 8.1 kullanıyorum zaten görünüş için Windows 10 istiyorum. Sadece Discord ve Chrome kullandığım için sıkıntı da olmaz zaten.O PC için Windows 7&8.1 öneririm.
Windows 10 için ise LTSC<SB 1507 veya 1511 Home Single Language öneririm.
Konuya gelecek olursak Home Single Language daha iyi olur.
Linux istemiyorum :cWindows 10 değil de farklı bir işletim sistemi kurmanızı öneririm. Örneğin Kubuntu veya Mint olabilir.
O zaman önerilen W10 sürümlerinden birini seçersiniz.Windows 8.1 kullanıyorum zaten görünüş için Windows 10 istiyorum. Sadece Discord ve Chrome kullandığım için sıkıntı da olmaz zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.