2 GB RAM'li sisteme işletim sistemi önerisi

Ama arkadaşımızın 2 GB RAM'i ve 1.80 GHz işlemcisi var. Arada dağlar kadar fark var. Bu sistemde Windows 10 kasar.

Hocam neredeyse aynı sistemimiz var kasma yok

1619981080308.png

Ama arkadaşımızın 2 GB RAM'i ve 1.80 GHz işlemcisi var. Arada dağlar kadar fark var. Bu sistemde Windows 10 kasar.

1619981523573.png

1619981275324.png

Keşke konuyu biraz okusaydınız. Adam fantezi yapmak için yüklemiş ve diğer hocalarımız ise linuxa geçmesini tavsiye etmiş ya da 8.1

O da kurulu ama gönül 10'dan yana.

Tabii ki gönlüm 10. 128 MB RAM'im olsa bile imkan verseler yani kasmayacağını bilsem 10 yüklerim. Gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi ( Windows olarak ) Windows 10 dur kesinlikle.

Hocam size en iyisi dokunulmamış, kırpılmamış Windows 8.1 diyorum, hala 10 diyorsunuz. Ben sanki 10'a düşman mıyım? Hayır! Ama bu sisteme 8.1 ideal. Hatta 8.1'in bile kasma ihtimali var. Konu sahibi bir bilgisayara 10 yüklesin, kanser mi olsun istiyorsunuz? Yapmayın lütfen. He bir de buraya attığınız konuları atmadan önce bir okumanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı