DARKBOX
Decipat
Dediğim sürümü 4 GB RAM ve 5400 RPM HDD ile kullandım, en fazla %60 disk ve 1 GB RAM kullanıyor.
Ama arkadaşımızın 2 GB RAM'i ve 1.80 GHz işlemcisi var. Arada dağlar kadar fark var. Bu sistemde Windows 10 kasar.
Dediğim sürümü 4 GB RAM ve 5400 RPM HDD ile kullandım, en fazla %60 disk ve 1 GB RAM kullanıyor.
Ama arkadaşımızın 2 GB RAM'i ve 1.80 GHz işlemcisi var. Arada dağlar kadar fark var. Bu sistemde Windows 10 kasar.
Hocam haklısınız ama yine de fark var. Mesela sizin işlemciniz çok daha iyi. DDR sürümüzün 3 yani DDR3. En iyi performans için 8.1 ideal olacaktır.
1GB RAM ve 1 çekirdekli işlemci ile Windows 10 deneyimim
Evet, bu sabah bahsettiğim özellikteki bilgisayara Windows 10 1151 32 Bit kurdum fakat çok fazla kastı. Ben de gözümü 8.1'e diktim. Yakında bunla ilgili konu açacağım. Şimdi size deneyimlerimden bahsedeyim. Sistem; AMD Athlon 64 3500+ 2.19GHz (32 Bit) DDR2 1GB 800MHz RAM. 80GB Hitachi 5400RPM...www.technopat.net
O da kurulu ama gönül 10'dan yana.
Rehber: 1GB RAM ve HDD ile Windows 10 Kullanmak
İlk defa böyle bir konu açıyorum, inşallah doğru yere açabilmişimdir konuyu :) Sistem: 1GB DDR2 RAM Intel Pentitium M 1.89GHz 80GB SATA HDD Dahili Ekran Kartı İlk önce performans kısmını göstereyim: Gördüğünüz gibi sadece 422MB RAM kullanıyor. Aslında 400'ün altını gördüm fakat klavyedeki...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.