2 haftada LGS kazanılır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz LGS az zaman kaldı. Şu zamana kadar yattım. Konulara az çok biliyorum. Stres var çok korkuyorum. Şuandan itibaren çalışsam yapar mıyım? Şu anki netlerim:
  • Türkçe 12-4
  • Fen 18-2
  • Matematik 4-2
  • İnkilap 8-2
  • Din 10.
  • İngilizce 7-3

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz LGS az zaman kaldı. Şu zamana kadar yattım. Konulara az çok biliyorum. Stres var çok korkuyorum. Şuandan itibaren çalışsam yapar mıyım? Şu anki netlerim:
  • Türkçe 12-4
  • Fen 18-2
  • Matematik 4-2
  • İnkilap 8-2
  • Din 10.
  • İngilizce 7-3
Maalesef dostum.

Matematikte kendine bir ünite seç ve o üniteyi 2 haftada köküne kadar iyi bilmeye çalış kazanabileceksen matematikten kazanamaya bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Türkçe 12-4
  • Fen 18-2
  • Matematik 4-2
  • İnkilap 8-2
  • Din 10.
  • İngilizce 7-3
Sonuçların ortalama bunlarsa birşey olmaz senden dostum ama denemende fayda var. Ben LGS ye ikinci kez giren nesilden olmama rağmen 2 ay çalışarak sadece %5 lik dilime gitmiştim 400 küsur puan almıştım. Şansını dene olmazsa da üzülme çok da önemli bi sınav değil.

Kazanılmaz ama sen çok kafaya takma OBP ile girersin bir okula bir de okulda iyi arkadaş edin eğer üniversite ısıtıyorsan zekilerle takıl. Iyi bir üniversite kazanıp LGS telafi edersjn.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı