2 haftalık yavru kedi bakımı

Burak İncehasan

Hectopat
Katılım
26 Mart 2022
Mesajlar
1.593
Makaleler
1
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kedim öldü, geriye 5 tane yavrusu kaldı. Daha 2-3 haftalıklar. Süt tozu aldım öyle besliyorum, tuvaletlerini yaptırıyorum. Bunları yaparken neye dikkat etmem gerekiyor, nasıl yapmalıyım, ayrıca neler yapmam lazım, anlatır mısınız?
 
Sıcak tutmalısın, ben de kedimi bulduğumda 2-2,5 haftalık bir şeydi. Sıcaklıktan kastım içine yumuşak, polar bir battaniye serdiğin kutu olabilir kuytu bir yerde olsun rüzgar, soğuk almasın. Tuvaletlerini nasıl yaptıracağını biliyorsun yumuşak bir nemli pamuk ya da nemli peçeteyi popolarını sürüyorsun yapmaya başlıyorlar.

Yiyecek olarak o süt tozu iş görür ayrıca marketten yumuşak krem peynir, labne peynir de alıp yalatabilirsin bizimki seviyordu. 2 hafta sonra kafan rahat zaten, o zaman kadar bayağı özen göstermen lazım.
 
Mümkünse ayakkabı, ayakkabılık daha doğrusu sokakla yerle temas edilen yerlerden uzak tut çünkü mikrop ve virüslere çok açıklar, aynı şekilde ayakkabılarımızdan bit-pire bulaşma ihtimali olabileceğini söylemişti zamanında veteriner yavru kedim için yapmam gerekenleri sorduğumda.
 

Geri
Yukarı