2 kez mezuna kalınmalı mı?

Hocam Behzat Rasuli ile nasıl çözdünüz? Yani tam olarak hangi kitaplarını aldınız ya da eğitim paketleri mi var bilmiyorum detay verebilir misiniz?
KAF 1,2,3,4 Kitapları vardı benim zamanımda hepsini çözdüm. Behzat hoca ne yap dediyse aynısını yaptım. Hiçbir soruyu öğrenmeden geçmedim. Şimdi ek kitaplar da çıkarmışlar geometri adına, emnim onlar da kalitelidir. Günde 3.5 saat sadece matematik çalışarak bir kitabı yaklaşık 40 günde bitirdim. (Müfredat değiştiği için bazı kitaplar daha geç veya erken bitebilir.)
Ek olarak, kesinlikle online olarak abileceğin en iyi matematik eğitimi budur. Temeli olmayana çok zor gelebilir bu arada, bu adamların amacı da temeli olanı yapabileceği en iyi seviyeye çıkartmak.

Reis aynı kararı vermek üzereyim hedefim hukukta derece yapmak normal de kazanıyorum hukuk ama orta sınıf bir üniversiteye gitmek istemiyorum. Amacım Türkiye derecesi. Sizce bırakmalı mıyım?
Ben bu kararı verirken buna gücümün yetip yetmeyeceğini uzun olarak düşünerek karar verdim. Bu süreci tekrar yaşarken bu sefer eskiden yaptığın hataları da biliyorsan ve tekrar çalışmak için gücüm var diyorsan bırakabilirsin.
 
Kaf 1, 2, 3, 4 kitapları vardı benim zamanımda hepsini çözdüm. Behzat hoca ne yap dediyse aynısını yaptım. Hiçbir soruyu öğrenmeden geçmedim. Şimdi ek kitaplar da çıkarmışlar geometri adına, emnim onlar da kalitelidir. Günde 3.5 saat sadece matematik çalışarak bir kitabı yaklaşık 40 günde bitirdim. (müfredat değiştiği için bazı kitaplar daha geç veya erken bitebilir.)
Ek olarak, kesinlikle Online olarak abileceğin en iyi matematik eğitimi budur. Temeli olmayana çok zor gelebilir bu arada, bu adamların amacı da temeli olanı yapabileceği en iyi seviyeye çıkartmak.

Ben bu kararı verirken buna gücümün yetip yetmeyeceğini uzun olarak düşünerek karar verdim. Bu süreci tekrar yaşarken bu sefer eskiden yaptığın hataları da biliyorsan ve tekrar çalışmak için gücüm var diyorsan bırakabilirsin.

Bırkatım hocam mezuna çalışmak için daha istekliyim hatta şimdiden başladım ocağa kadar 100tyr 50 AYT barajını yakalarsam derece yapabilirm geriye kalan 4 ayda.
 
Öyleyse bence şimdi ağustosa kadar bir kafa tatili yap. Derece için oynayacaksan mezun birinin ağustos'un ortasında başlaması bence iyi bir zaman.

Dostum ben şu an çok temelim TYT yeni başladım ben de sayısalda 20k hedefliyorum inşallah olur. Bu arada 16 bin sıralama yapmana ve sevdiğin mesleği fark etmene çok sevindim inşallah ben de iyi sıralama ile istediğim yere giderim. Bana ne tavsiye edersin? Biyolojiyi nasıl çalıştınız?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı