2. Kez Witcher 3 Oynayışım ve Değerlendirmem

Bişey sorucam ben steamden witcher trilogy paketini aldım 22tl ye içinde anlicaginiz üzere witcher 1-2-3 var. Sonradan farkettim witcher 3 GOTY sürümü varmış, 2 tane güzel DLC paketi varmış. İlk sorum witcher 3 GOTY sürümü almaya değer mi bende normali var zaten 100 saat oynadım. İkinci sorum bu DLC'ler indirime girer mi? 60tl çünkü ikisi birden.

DLC lere 1000 tl deseler veririm hiç canın acımasın o dlc ler 60 tl eder.

Ek paketler ayrı bir oyun büyüklüğünde hocam, kesinlikle alınır.

Her indirimde yer alıyorlar neredeyse, beklerseniz daha ucuza getirebilirsiniz.

Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Oyuna tam olarak doymayan arkadaşlara farklılık olması açısından Nexusmods'a bakmalarını tavsiye ederim, dört bin civarı mod mevcut ve gerçekten güzel modlar var. Ben toplamda dört kere bitirdim, son seferimde yüze yakın modla oynadım ve hızlı seyahat kullanmadan yedire yedire 350 saate yakın sürdü. Naçizane oyun saatim;

Witcher 3'ü cidden çok severim, ama 1000 saat oynamaya da katlanamam ya. Helal olsun

Bu arada başarımların az olmasının nedeni daha DLC'leri oynamamış olmam.

Witcher 3'ü cidden çok severim, ama 1000 saat oynamaya da katlanamam ya. Helal olsun

Eki Görüntüle 902917

Bu arada başarımların az olmasının nedeni daha DLC'leri oynamamış olmam.
Ben oyunu en az oynadığım yıl olan 2020 de bile 435 saat oynamışım ama hızlı seyahat olmadan, hayır, o gerçekten sabır, hem de o iğrenç kontroller ile.
Eğer göreve 200 adımdan az varsa Geralt ile ayak üstü gidiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…