2. monitör tam ekran olmuyor

Hera092

Decapat
Daha fazla  
LG'nin 24 inç 144 Hz bir monitörünü kullanıyorum fakat 2. monitör olarak Samsung marka 19 inç 60 Hz bir monitör kullanıyorum. Tam ekran olmuyor Samsung monitör. Bunu nasıl çözebilirim? Kenarları göremiyorum.

Monitörün üstünde auto diye bir ayar varsa düzelene kadar basın hocam. Eğer 3-4 defa basınca düzelmiyorsa kendiniz menü üzerinden ayarlayın.

Monitörün üstünde Auto diye bir ayar varsa düzelene kadar basın hocam. Eğer 3-4 defa basınca düzelmiyorsa kendiniz menü üzerinden ayarlayın.

Vallahi o tuşa bastım düzelmedi hocam tek tek deniyeceğiz artık 1920x1080'den çok düşmekte istemiyorum ama.

Monitörünüzün çözünürlüğü 1366x768 ise o çözünürlüğü kullanın. Arttırdıkça görüntü kalitesi artmak yerine tam tersi düşüyor. Sanırım aynı modeli kullanıyoruz.

Monitörünüzün çözünürlüğü 1366x768 ise o çözünürlüğü kullanın. Arttırdıkça görüntü kalitesi artmak yerine tam tersi düşüyor. Sanırım aynı modeli kullanıyoruz.

Hocam daha kötü oldu ya yakınlaştı böyle isterseniz fotoğraf atabilirim Full HD yapınca çözünürlük oluyor ama ekrana sığmıyor hiçbir ayarda olmuyor en düşüğü falan da denedim çözünürlükte.

Hocam önerilen çözünürlüğü yaptıktan sonra fabrika ayarlarına döndürün. İllaki bir şekilde düzelecek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı