2 ölü pikseli bulunan monitör iade edilmeli mi?

• Konuyu başlatan GFYT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.247
Selam, yeni bir monitör satın aldım ve bugün elime ulaştı. Gereken testleri yaptım lakin monitörde 2 tane olu piksel oldugunu fark ettim, olu pikseli gecirmenin bildigim kadarıyla herhangi bir yolu yok. Benim merak ettigim konu bu olu pikseller ilerleyen gunlerde artma olasılıgı var mı?

Ürünü iade veya değişimde bulunmakta fayda var. İleride ölü pikseller artacaktır. Artmadı diyelim, psikolojik olarak ekrana baktığın zaman keyfin kalmaz. İleride satarken de sıkıntı yaratır. O sebeble iade etmekte veya değişimde bulunmakta yarar var.

YouTube da ölü pixeller için yapılabilecekler diye bı video vardı telde olduğum için bakamadım ama sen biraz kurcala belki işine yarar

Tahmin ediyordum. Satıcı sana ölü piksel yok dediyse yine dolandırmış sayılır kanka.
Arkadaşlar cevaplar icin teşekkürler, 2. el almıstım urunu daha 1.5 yıl garantisi var hem 27" olmasından hem de koselerde oldugu icin gorus acıma pek sıkıntı yapmıyor olmazsa garantiye gonderebilirim cevaplar icin teşekkürler.

Tahmin ediyordum. Satıcı sana ölü piksel yok dediyse yine dolandırmış sayılır kanka.

Merak etmeyin hocam, dolandırılma vs gibi bir olay yok su an insiyatifime baglı iade edip etmemek lakin tam olarak karar veremedigimden bu konuyu açtım.

Sonuç olarak, iade etmeye karar verdim herkese teşekkürler cevaplar icin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı