2. sınavlar için ders çalışmak istememek

Ders çalışmak için istemek şart mı? Bir saat belirle ve sanki işe gidiyormuş mesai yapıyormuş gibi dersine başla. Bırak gerekirse verimsiz olsun yeter ki mesai harca.
 
Lgs 2022 girip 486 aldım. Gereksiz çalışıyorsun bence. Ben 7. Sınıf sıfır çalışma 8. Sınıf 3 saat çalışma ile aldım şuan 9. Sınıf zaten hiç çalışmıyorum.
İnsanlara yanlış öğüt vermeyin lütfen, herkesin kapasitesi farklıdır ki üstüne insan zeki olsun olmasın çalışmayın demek hiçbir koşulda öğüt olamaz. Bende düzenli çalıştım, 2019 LGS 500 aldım. Önemli olan kendinize ne kadar çalışmanın yeteceğini bilip bu vakitlerle eksiklerinizi kapatmaktır.
 
LGS olmazsa ortaokul notlarıyla Anadolu lisesine gitmek var hedefimde sen nereye gittin Anadolu pişmanlıkmı.

Anadolu lisesi 11. Sınıf öğrencisiyim, eğer etrafında üniversite hedefi olan, kekoların olmadığı bir yer istiyorsan buraya gelmeni tavsiye etmem. OBP'ye bakarak alan liseler ortalaması 50 üstü olan herkesi alıyor, gözünde bu liseleri fazla büyütme. En azından yaşadığım yerde böyle.
 
Knk senin sorun daha komik dnsmsksksk git çalış arkadaşlarından notlarını iste konu çalış halledersin matı yapamıyosan ztn malsındır çok kasma olmuosa sanayiye patla
 
Bende 7. sınıfım ilk dönem ortalamam 99 ve denemelerde garanti 470 üstü alıyorum. Ben konuyu derste dinleyip kavrıyorum ve dershaneye gidip daha da pekiştirince konu tekrarına gerek bile kalmıyor eve gelince ise 1.30 saat içinde 100-200 soru çözüyorum ve ortada bir zorluk kalmıyor. He bir de arkandaki yeri kaldırıp çalışman lazım yoksa bu iş olmaz ben ekstra olarak 4 dersten özel ders alıyorum ve bunaltıcı oluyor derslerde Türkçe, matematik, İngilizce, Almanca.
Türkçe özel dersi pek işe yaramamış gibi.
 
LGS'den düşük alan arkadaş vardı fen lisesine gidiyorum, Anadolu'dan veya diğer liselerden tek farkı öğrenci kalitesi, o bile çalıştırıyor seni, diğer öğretmenler veya idare aynı siradan kişiler seçilmiş değil، fen Lisesi'nin tek farkı öğrenci kalitesidir.
 
Hangi liseye gittin acaba? Meraktan soruyorum
Ankara Atatürk Anadolu lisesi

İnsanlara yanlış öğüt vermeyin lütfen, herkesin kapasitesi farklıdır ki üstüne insan zeki olsun olmasın çalışmayın demek hiçbir koşulda öğüt olamaz. Bende düzenli çalıştım, 2019 LGS 500 aldım. Önemli olan kendinize ne kadar çalışmanın yeteceğini bilip bu vakitlerle eksiklerinizi kapatmaktır.
Çalışmayın demek öğüt olabilir. Hayat dersten ibaret değil. 7. Sınıfta ders çalışan tipler genelde 8. Sınıfta dersten soğur.
 
Dostlar 7.sınıf öğrencisiyim ve 1.yazılılar ortalaması 79-80 gibi bir şey. Takdir almam gerek, çalışasım gelmiyor ne yapmalıyım?
2.yazılılar 5 gün sonra din kültürü ile başlıyor, sonrasında matematik. Ders çalışmak istemediğinizde ne yapardınız.
Bende 7. Sınıfım ve konuyu yazan arkadaş gibi zorluklar çekiyorum. 6. Sınıf ortalamam 93 7. Sınıf 1. Dönem ortalamam 92 sizce bu sınavlara iyi çalışsam ve 8. Sınıfın sınavlarına da iyi çalışıp ortalamamı 94-95 civarı bir şey yapsam ortalamamla iyi bir liseye gidebilir miyim? Bu pazartesi ilk sınavız matematik ve matematiğim iyidir genellikle her zaman 100 alırım.

Ayıp ediyon ama. :(



Saçma değil mi 486 ile Anadolu lisesi?
Anadolu lisesi diye bana göre kötü olmamalı adı Anadolu lisesi olarak geçen ama iyilerin arasında olan liseler biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı