2. yabancı dilim ne olmalı?

SpaceSoldier

Kilopat
Yer
Pluton
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Enerji sistemleri mühendisliği öğrencisiyim ve ingilizcenin yanı sıra bir dil daha öğrenmek istiyorum. Aklımda fransızca var. Siz neleri önerirsiniz? Kanada'da yüksek lisans yapma gibi bir hayalim var fransızca bu yüzden ilgimi çekti.

Merhabalar. Enerji sistemleri mühendisliği öğrencisiyim ve ingilizcenin yanı sıra bir dil daha öğrenmek istiyorum. Aklımda fransızca var. Siz neleri önerirsiniz? Kanada'da yüksek lisans yapma gibi bir hayalim var fransızca bu yüzden ilgimi çekti.

Nerede yaşadığınızı söyleyin. Nelere ilginiz olduğunu yazın beyefendi, biz kahin değiliz.

Kanada'da yüksek lisans yapacaksan ingilizcen yeterli olacaktır. Benim önerim Almanca olur sana. Almanya'nın okulları ücretsiz ancak orada okuyabilmen için B1 seviyesinde Almanca bilmen gerekiyor yoksa vizesini alamıyorsun. Mühendislik mesleğini icra edeceksen de Almanya'da yapılacak bir yüksek lisans sana dünyanın kapılarını açar.

Çoğunluk Almanca demiş ama geleceği düşünücekseniz Çince ya da Japonca. Ticarette/Teknolojide 10 yıl sonra lider olucak ülkeler.İmkanın varsa Almanca yanında Çince öğrenin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı