2 yıl imam Hatip'e gidilir mi?

RyderWilson

Hectopat
Daha fazla  
Şu an sosyal bilimler lisesine gidiyorum 11.sınıfta sayısal bölüm için okul değiştireceğim. İmam Hatip Lisesi düşünüyorum ama bu okul Anadolu lisesi değil 400 puanla alan okul. Hiç imam hatipte okumadım Arapça dersi falan bilmiyorum zorluk çeker miyim? Anadolu liselerine gitmek de istemiyorum.

Şu an sosyal bilimler lisesine gidiyorum 11.sınıfta sayısal bölüm için okul değiştireceğim. İmam hatip lisesi düşünüyorum ama bu okul Anadolu lisesi değil 400 puanla alan okul. Hiç imam hatipte okumadım Arapça dersi falan bilmiyorum zorluk çeker miyim? Anadolu liselerine gitmek de istemiyorum.

Arapça ortalamayı düşürüyor.

Arapça ile ilgili hiçbir şey bilmiyorsan biraz zorlayabilir ama tabi yapamayacağın anlamına da gelmez, yapabileceğini düşünüyorsan gidebilir ama en azında arapça temelin olsaydı iyi olurdu.

Şu an sosyal bilimler lisesine gidiyorum 11.sınıfta sayısal bölüm için okul değiştireceğim. İmam Hatip Lisesi düşünüyorum ama bu okul Anadolu lisesi değil 400 puanla alan okul. Hiç imam hatipte okumadım Arapça dersi falan bilmiyorum zorluk çeker miyim? Anadolu liselerine gitmek de istemiyorum.
İmam hatipe gidersen arapça sınavlarına çalışmak vakit kaybı olabilir sana ancak bazı anadolu liselerinde de almanca sınavlarını zorluyorlar gitmeden önce o okullarda okuyan birilerinden mutlaka görüş al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı