Arkadaşlar merhaba, 2 senelik ilişkim bitti ve çok garip oldu. Kız beni gerçekten çok seviyordu ama onunla durmadan kavga edip duruyordum, çünkü bazı yaptığım şeyler saçmalıktan ibaretti. İlk 1 senemiz çocukça geçti ama son 1 senemizde kıza değer vermeye başladım ama kız benden soğumuştu, neden soğudu diye dersiniz. Bu kızla durmadan küsüp dururduk ama hep ben tekrar yazıp barışırdık. Tekrar ayrılık konusu oldu ve bu İzmir'e gitti, İzmir'de benimle barıştı ve onu çok sevdiğimi söyledikten 2 saat sonra ona her yerden engel attı. Engel atmamdan 1 ay sonra bana bu kadar değer veren kıza "neden böyle yapıyorum lan ben" dedim. Çünkü başka kişilerle olmak istemiyordum. İş tamamen burada bitti; kızla tekrar konuşup sevgili oldum ama gözünde 2 gram değerim vardı, o da zamanla bitti. Son 4 ay içerisinde ilişkimiz çok iyi gidiyordu, 21 Ocakta 2. yıl dönümümüzdü ve 26 Ocakta benimle ayrılmaya karar verdi. Ama benden öyle bir soğumuş ki anlatamam çünkü ayrılmadan 2-3 hafta önce öyle güzel sohbetlerimiz vardı ki. Ayrılmaya karar verdiği zaman bana dedi ki "seni uzun zaman tekrardan sevmeye çalıştım fakat yapamadım, özür dilerim Allah'a emanet ol.” hiçbir şey diyemedim ve engel attı. Kardeşine danıştım ve dediği şey “kızı kendinden gerçekten de soğutmuşsun, yapabileceğim bir şey yok” ve “kızı rahat bırak” dedi. Benim içime sinmedi çünkü aklıma gelip duruyor ve bu benim hayatımı da negatif yönde ilerletecek. Yan hesaptan tekrardan yazdım, dedim ki “numaradan engelimi açabilir misin? Oradan konuşalım.” “artık kendi hayat çizgini çekmen gerekiyor” dedi. “yapamıyorum” dedim. Bu benim kıskanç olduğumu biliyor ve başından savmak için "başkasından hoşlanıyorum" dedi. Benim göğsüm o sıra gerçekten de daraldı, doğruyu mu söyledi yoksa yalan mı anlamadım. Yasal işlem başlatacağım, taciz ediyorsun şu anda dedi (hiç ama hiçbir şekilde taciz olayı yok) ve 2 senelik mazim bitti. Kardeşine dedim ve bir daha rahatsız etmeyeceğimi söyledim. Kendime gelmem 3-4 günümü alır diye düşünüyorum, çünkü çok ama çok uzun süre sonra böyle karamsar ve berbat hissediyorum. Uzun ilişkisinden ayrılanlara o ilişkiyi nasıl unuttuğunu söyleyebilir misiniz? Çünkü ben biraz zorlanacağım bu ilişkiyi unutmakta.