1 yıllık ilişkim vardı hatta biraz daha uzun olmuştu. Zamanında bize yamuk yapan bir kız grubu vardı benim kızı ailesi ile tehdit falan ettiler, sonra bu kızlar ile takılmaya başladı sürekli yapma etme dedim saydım sövdüm o gruptaki kızların çoğu zaten okul bitince gideceği yerler belli olan kızlar, yine de konuştu onlarla. Babam yok konuşmuyoruz çok uzakta. Kız da ayrılınca sinirlendi beni buradan vurdu yaptığın yanlış ailende böyle insanlar yok tarzında bir şey dedim en azından bir şeyleri konuşabileceğim babam var falan dedi biraz insanın içi yanıyor çok duygusuzlaşmiştim o kız her şeyimdi yani o hariç hiçbir şeye duygu dolu değildim. Biraz da cinselliğe düşkün biriydi, ben hep geri planda durdum hatta ona ayak uydurmadığım için madem böyle bir şey istemiyorsun beni sevmiyorsun falan demişti. Ben de o cümlesi üzerine kendimden utandım cinsel işleri tamamen kapattım kızla namaza başladım falan. Çünkü çok erken daha. Yaş 17 bu arada biliyorum o kızın neyine üzülüyorsun gittiği iyi olmuş diyecek olanlar falan vardır. Ama ilk aşkım gibi bir şeydi ilk defa bu kadar uzun ilişkim oldu ilk defa bir kız omzumda uyudu ilk defa sarılarak ağladı. Kolay değil yani. Bu saatten sonra ne yapılır var mı tavsiyesini paylaşmak isteyen abilerim?