20.000 TL Sistem Toplama

Eki Görüntüle 392444

850W 80+ Corsair PSU 750 TL

Kalan 3.000 TL'ye monitörünü klavye setini ve kulaklığını rahat alırsın.

Benim önerim bu şekilde olur bu bütçeye.Tüm renkler uyum içinde MSI Mystic Light ile eşsiz uyum sağlar özellikle Cougar kasada :)

20.000 TL bütçeye tam modüler 80+Gold bir PSU ve NmVe M.2 SSD bile önermemişsiniz. 3000 TL' ye monitör ve diğer ekipmanlar alınabilir demişsiniz. 3000 TL bütçe ile 2K güzel bir Monitör ancak alınabiliyor.

Bu sisteminizi açıkcası hiç beğenmedim ben.

Son düzenleme:
Benim topluyacağım sistemi topla. Boşa para harcama en fazla 10 fps fazla alacan 3/4 bin tl vererek(değmez)
R7 2700x yayın video edit vs yapıcaksan.
Yapmıcaksan R5 2600
Rtx 2060
Corsair 16 GB RGB ram
750w corsair/coolermaster psu
Asus tuf plus X470 anakart
1 tb SAMSUNG QVO SSD
Monitör de şu
ÖZELLİKLE BU MONİTÖRÜ öneriyorum
Aynı özellik monitörler 4000TL

Aga 2080ti ın fiyatından haberin varmı :D ?
9.000 TL den başlıyor . Yanına 9700k, anakart, soğutucu ve ram derken, 5500 TL daha gitse ortalama. Kalıyor 5500 TL . 960 GB SSD 1000tl , kasa ve PSU 1000 TL desek , kaldı 3500 TL o paraya da en kral ekipmanı ve monitörü alırsın. Kabaca bu hesap çıktı . 100 lira aşağı - yukarı oynar. Bu arada oyun sistemi için M2 ssd gereksizdir.

Eki Görüntüle 392444

850W 80+ Corsair PSU 750 TL

Kalan 3.000 TL'ye monitörünü klavye setini ve kulaklığını rahat alırsın.

Benim önerim bu şekilde olur bu bütçeye.Tüm renkler uyum içinde MSI Mystic Light ile eşsiz uyum sağlar özellikle Cougar kasada :)
Ben kasa markası olarak Cooler Master Nzxt yada Corsair tercih ederim 20.000 TL derken max fiyat olarak demiştim en olabilecek durumum yazın çift vardiya çalışarak ve bol ışık rahatsız ediyor o yüzden sade bir PC topladim kendimce.
20 Bin TL verip i5 kullanmak pek mantıklı değil gibi bence.
Toplam 20.000 TL tutmuyor zaten kasa 11.000 gibi bir fiyata denk geliyor
Ben şahsen Galax sevmiyorum biraz takıntılarım var, PC toplam olarak 14.000 TL civari bisey dolar yükselince boyle oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kasa markası olarak cooler master nzxt yada corsair tercih ederim 20.000 TL derken max fiyat olarak demiştim en olabilecek durumum yazın çift vardiya çalışarak ve bol ışık rahatsız ediyor o yüzden sade bir pc topladim kendimce

Toplam 20.000 tl tutmuyor zaten kasa 11.000 gibi bir fiyata denk geliyor

Ben şahsen Galax sevmiyorum biraz takıntıları m var PC toplam olarak 14.000 tl civari bisey dolar yükselince boyle oldu
Kardeşim sen bilirsin. ASUS ROG STRİX ne işe GALAX markası da odur yani. Hele HOF serisini duydun mu bilmiyorum ama rakipsiz kartlardır.

20.000 TL bütçeye tam modüler 80+Gold bir PSU ve NmVe M.2 SSD bile önermemişsiniz. 3000 TL' ye monitör ve diğer ekipmanlar alınabilir demişsiniz. 3000 TL bütçe ile 2K güzel bir Monitör ancak alınabiliyor.

Bu sisteminizi açıkcası hiç beğenmedim ben.

Nvme SSD eklemek son derece basit. Sadece incehesap.com üzerinden 2. ssd alanı olmadığı için ekleyemedim. 120GB Corsair MP serisi Nvme SSD'ye Windows kurulur, 1 TB Samsung SSD de son derece yeterlidir. Daha güzelini aynı fiyatta siz sunun amenna.
RTX 2080 Ti eklemeyi de unutmayın.

Beyaz ağırlıklı sistem için 275R kasa daha iyi tercih olacaktır.

Beyaz ağırlıklı sistem için 275R kasa daha iyi tercih olacaktır.

Dediğiniz kasa sevdiğim kasalardan ancak benim anakartım mAtx kasa Atx ve ben mAtx anakartı Atx kasaya takmama taraftariyim çoğu kişi bu kadar SSD fazla demiş o zaman 970 evo plus 250 GB alırım fiyat daha da düşer benim ilk yazım olduğu için acemice yazdım 20.000 koydum 20.000 benim nirvana bütçem biraz fazla yazmışım bu yüzden sizden af dilerim birde bu sistem darboğaz olur mu

M2(Nvme) ssd ler oyun yükelme ekranı yada windows açılırken sata ssdlere çok fark atmıyorlar.kopyalama dosya ,aktarma ,dosya yazma gibi yerlerde farkını belli eder nvme
Anakartı aldınmı aldıysanmatx boşuna almışsın 20k lık sistem küçük olmaz. Matx anakarta gerek yok ve matx in atx kasaya uymuyacağınıda zannetme

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı