20.000 TL telefon önerisi

Bütçe
20k
Hocam telefon elime ulaştı. Hepsiburada üzerinden tek çekim olarak aldım. Telefonun şarjı yüzde 34 olarak geldi. 30Dakika kamerada dolaştım ve yaklaşık yüzde 20 şarj gitti. Diğer kullanıcılar 3-4 gün içerisinde bu pil kullanımının düzeldiğini söylüyorlar. Kamerası çok iyi, ekrana diyecek bir şey yok zaten harika. Bence bu fiyatta rakibi yok.
hocam ben de yarın mediamarkt mağazasından 21k fiyatıyla satın alacağım da ön kamerası nasıl çok mu renkli çekiyor gerçekçi mi umarım klasik androidler gibi efektli çekmiyordur iphone 7 den geçeceğim.
 
Hocam ben de yarın MediaMarkt mağazasından 21k fiyatıyla satın alacağım da ön kamerası nasıl çok mu renkli çekiyor gerçekçi mi umarım klasik Android'ler gibi efektli çekmiyordur iPhone 7'den geçeceğim.

Ön kamerada Portre modunda blurlu olan kısım biraz efektli gibi. Ama asla rahatsız etmiyor. Video kısmı gayet başarılı. Ben açıkçası ön kamerasını sevdim. Yani teknoloji işi şans işi ama daha sabah aldığım cihazda ekran yanığı var. Dikkat et yine de alırken muhakkak kontrol et. Bir de geniş açılı kamera gökyüzünü olduğundan daha mavi çekiyor. Şöyle örnek vereyim filtre kısmında canlı modu seçmişsin gibi. Renkler bir tık daha canlı. Ama fotoğraflar çok güzel çıkıyor.
 
Ön kamerada portre modunda blurlu olan kısım biraz efektli gibi. Ama asla rahatsız etmiyor. Video kısmı gayet başarılı. Ben açıkçası ön kamerasını sevdim. Yani teknoloji işi şans işi ama daha sabah aldığım cihazda ekran yanığı var. Dikkat et yine de alırken muhakkak kontrol et. Bir de geniş açılı kamera gökyüzünü olduğundan daha mavi çekiyor. Şöyle örnek vereyim filtre kısmında canlı modu seçmişsin gibi. Renkler bir tık daha canlı. Ama fotoğraflar çok güzel çıkıyor.

Pili nasıl peki? Yakın bir zamanda bende alacak gibiyim.
 
İyi Sosyaller arkadaşlar uzun yıllardır iPhone kullanıyorum 5, 5s, 7 kullandım emektar 7 ile de 3 seneyi deviriyorum. Artık batarya konusu can sıkmaya başladı ve telefonda takılmalar da mevcut. 32 GB olması bir sorun evet ama fotoğraf yedekleme ile çözüyorum onu. Artık telefon değiştirme zamanımın geldiğini düşünüyorum ve 20k civarı bütçem var. S22 seçeneklerim arasında ama kamerasının iPhone 7'den kötü olmamasını, daha doğrusu 5K Android telefonlar gibi renkli renkli efektli fotoğraflar çekmesini istemiyorum. Daha doygun ve gerçekçi resimler çıkaracak telefon önerilerinizi de bekliyorum. S22, S21 FE arasında da kaldım bunun için de yardımcı olursanız sevinirim. Önceliğim kamera ve günlük kullanımda sorun çıkarmaması.
Samsung Galaxy s21 FE 5G veya Samsung Galaxy Z flip3 5G öneriyorum
 
Arkadaşlar s22 5g aldım 2. günüm iphone 7 den geçtiğim için pil sorunu pek yaşamadım wifide olduğum için ısınmayla da pek karılaşmadım bazen ısındığını belli ediyor tabii ki ama rahatsız olmadım gün içinde bir kez şarja takmam gerekti sadece 3-4 saat civarı ekran süresi aldım ama öyle hızlı tükendiğini sanmıyorum pilin. Ön kameranın galeriye kaydederken yaptığı efekti hiç sevmedim. Görsel zekayı kapatınca da titremeler oluyor çok hassaslaşıyor s22 kullanan arkadaşlar çözüm önerebilir mi ?
 

Geri
Yukarı