20.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Saf kas gücü olarak %18 önde, fiyat olarak birazcık ucuz, FSR4 var, artık yazılım sorunları pek kalmamış deniyor. Net 7800XT
FSR 4 sadece 9000 serisi için var. Önceki kartlar sadece FSR 3.1 kadar destekliyor ve öyle kalacak.

Gelelim neden 5060ti 16 GB tercih etmelisin( 9060 XT ye kadar bekleme şansın yoksa)

7800 XT alırsan raw performans olarak %17 avantajın olur, ama bu kartla fsr açarsan seni tatmin etmeyecek.

5060ti ile tüm yeni teknolojilere erişimin var. DLSS 4 ile FSR 3 arasında dağlar kadar fark var, yer yer MFG 3x kullanırsın. RT performansına hiç girmiyorum bile, yeni gelen oyunların çoğu bunu minimum da olsa talep ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
FSR 4 sadece 9000 serisi için var. Önceki kartlar sadece FSR 3.1 kadar destekliyor ve öyle kalacak.

Gelelim neden 5060 Ti 16 GB tercih etmelisin( 9060 XT'ye kadar bekleme şansın yoksa)

7800 XT alırsan RAW performans olarak %17 avantajın olur, ama bu kartla FSR açarsan seni tatmin etmeyecek.

5060 Ti ile tüm yeni teknolojilere erişimin var. DLSS 4 ile FSR 3 arasında dağlar kadar fark var, yer yer MFG 3X kullanırsın. RT performansına hiç girmiyorum bile, yeni gelen oyunların çoğu bunu minimum da olsa talep ediyor.

Amacın teknolojiyse NVIDIA daha fazla seçenek sunuyor. Kas gücüyse AMD önde. Benim ve çoğu arkadaşın görüşü de bu yönde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilginiz yok yorum atıp bir de dislike atıyorsunuz. FSR 4 sadece 9000 serisi için var. Önceki kartlar sadece FSR 3.1 kadar destekliyor ve öyle kalacak.

Gelelim neden 5060 Ti 16 GB tercih etmelisin( 9060 XT'ye kadar bekleme şansın yoksa)

7800 XT alırsan RAW performans olarak %17 avantajın olur, ama bu kartla FSR açarsan seni tatmin etmeyecek.

5060 Ti ile tüm yeni teknolojilere erişimin var. DLSS 4 ile FSR 3 arasında dağlar kadar fark var, yer yer MFG 3X kullanırsın. RT performansına hiç girmiyorum bile, yeni gelen oyunların çoğu bunu minimum da olsa talep ediyor.

Hocam yazın alacağım 9060XT'ye PSU yeter mi R5 9600X ile darboğaz yapar mı ve fiyatı ne kadar olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı