Ben zaten yorumumu şu ana kadar çıkan oyunları oynayamazsınız olarak yapmadım, her türlü oynatır. Bundan sonra gelecek oyunlar, RT gerekliliği ve upscale üzerinden yaptım. Genel olarak okuduğumuzu anlamıyoruz sanırım, bundan sonra konuyu görecek arkadaşlar lütfen bana cevap vermeyin, yeni kart bakan ve konuya denk gelen arkadaşlarsa, 2K da DLSS4 balanced ve FSR3 Q farkının atla deve olduğunu bilsin yeter. MFG 3X ile ise 2X e göre ekstra 5ms alıyorsunuz, farkı hissetmiyorsunuz ve görüntünüz hala FSR'a göre çok iyi, muhtemelen bu teknojilere gelecek yeni Update'ler konuları falan var ki girmiyorum bile. AMD fanboyların bunu bile bile 9060 bekle demek yerine ise hala 7000 serisini savunması ayrı komedi. Para sizin iyi alışverişler.
+
Farkı anlamak isteyen arkadaşlar videonun daha 2. dakikasına bakabilir, DLSS 4 performans vs DLSS 3 kalite.
DLSS 3 > FSR 3
Videonun 7.30 kısmında FSR 3'ün çamur ve ghost yapan görüntüsünü görebilirsiniz.
Sizin 7800XT'nin %17'lik daha iyi native performans çöp oldu bile, ha bir de sizin kart 100W falan fazladan çekiyor, emojilemeye devam =D