technoenjoyer
Picopat
FSR4 vs DLSS4 arasındaki uçurumu neden konuşmuyorsun anlamıyorum bu kadar teknolojiyi bağlı kalmayın artık Online oyunlarda geleceğe yönelik olumlu hiçbir yol çizmiyor NVIDIA sadece hikaye yok oyun türlerinde gecikme hissediyorsun görüntü zaten bozuluyor yani RTX gibi dünyanın en iyi teknolojisini kenara atıp DLSS ve fg ye bu kadar odaklanan NVIDIA'yı anlamıyorum FSR4 şu an DLSS4'ü tokatlıyor NVIDIA'nın 5000SERIsinin tek kozu fg onun dışında NVIDIA tercih etmek için sebep yok fiyatları zaten ortada hele ki 8 GB hastalığı...
Arkadaşın bu bütçeye alabileceği en iyi ekran kartı 7800XT ama yeni nesil istiyorsa beklesin 9060XT 20kya 5060 Ti yok zaten 22K ya gider girişinde girişi olan Palit alır bekleyecek vakti varsa beklesin bence.
FSR 4 sadece 9000 serisi için var. Önceki kartlar sadece FSR 3.1 kadar destekliyor ve öyle kalacak.
Gelelim neden 5060ti 16 GB tercih etmelisin( 9060 XT ye kadar bekleme şansın yoksa)
7800 XT alırsan raw performans olarak %17 avantajın olur, ama bu kartla fsr açarsan seni tatmin etmeyecek.
5060ti ile tüm yeni teknolojilere erişimin var. DLSS 4 ile FSR 3 arasında dağlar kadar fark var, yer yer MFG 3x kullanırsın. RT performansına hiç girmiyorum bile, yeni gelen oyunların çoğu bunu minimum da olsa talep ediyor.
Bak yukarda ne demişim ben 9060 XT ile ilgili, okumayı öğrenin kardeşim okumayı.