20.000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Ahmet3331

Centipat
Katılım
13 Mayıs 2022
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, babam iPhone X'in şarjının hızlı bitmesi, ses kalitesinin düşüklüğü, kamera performansının yetersiz oluşu ve 64 GB depolama alanının yetersizliği sebebiyle yeni bir cihaza geçmeyi düşünüyor. Android bir cihaz tercihi. Samsung Z flip4 çok beğendiği bir cihaz fakat o telefona o kadar para vermeğe değer mi bilemiyorum (24-25.000 gibi fiyatlar). Kamera performansı, ekran kalitesi, şarjının ne kadar gittiği önemli ve uzun ömürlü bir cihaz düşünüyoruz. Sizin bu ihtiyaçlar doğrultusunda tavsiyeniz hangi cihaz olur? (benim şu ana kadar 3 model kafama yattı [Tecno Phantom X2, Poco F3 ve Samsung Galaxy S22] fakat kararsızlığımız sürüyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Snapdragon işlemcili olsun. Yoksa performans düşüşü fazla olur.
S22 alacaksanız asla Snapdragon alma hatasına düşmeyin. Kamerayı açtığınız zaman telefon ile omlet yapabiliyorsunuz.
 
S22 biraz küçük kalacaktır.
Evet, Tecno ve Poco büyüklük anlamında daha uygun. Fakat kendimde bir Samsung A33 5G kullanıcısı olarak. Samsung'un ekran kalitesinin Tecno ve Poco'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum her ne kadar küçükte olsa. Tecno özellikle ekran gövde oranı ve tasarımıyla bizi cezbetti fakat marka çok tanınmış bir marka değil (en azından Türkiye piyasasında). Poco ile Tecno benzer ekran özelliklerine sahip aşağı yukarı. Ekran gövde oranı hariç diğer konularda gibi geldi.
 
Hocam Snapdragon işlemcili olsun. Yoksa performans düşüşü fazla olur.
Evet Mediatek kötü bir üne sahip bu konuda fakat bildiğim kadarıyla Dimensity serisi özellikle 8000 - 9000 gibi serileri çok yüksek performanslar sunuyor ve birçok sorun giderilmiş. Yine de Samsung ve Poco ile Tecno arasında dağlar kadar fark yok diye düşünüyorum (işlemci performansı anlamında). Tecno daha çok tasarım anlamında ilgimizi çekti.
 
Evet Mediatek kötü bir üne sahip bu konuda fakat bildiğim kadarıyla Dimensity serisi özellikle 8000 - 9000 gibi serileri çok yüksek performanslar sunuyor ve birçok sorun giderilmiş. Yine de Samsung ve Poco ile Tecno arasında dağlar kadar fark yok diye düşünüyorum. Tecno daha çok tasarım anlamında ilgimizi çekti.
Dimensity serisi kesinlikle ön yargının kırılması gereken bir seri.
 

Geri
Yukarı