20.000 TL'ye tablet vs laptop

Hem dediğiniz gibi zor hem de ailem zaten izin vermez. Durmadan konu hortluyor ama aklıma durmadan farklı fikirler geliyor, ben de böyleyim. Ne yapabilirim ki? :D iPad 11 denen illet çıkacaksa çıksın, ona göre konuşayım. Muhtemelen onda da lamine cam olmayacak ama. Samsung FE cihazına çok düşük işlemci koymuş aslında. Tab S10FE çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa ona da bakarım ne yalan söyleyeyim. Yanında kalem var, beni 4.000 TL masraftan kurtarıyor her türlü.

Bu ay alabilirseniz Air M.2 bakın yoksa S9 döneceksiniz sanırım biraz araştırın belki hala 20.000 TL olduğu siteler vardır.

Bu ay alabilirseniz Air M.2 bakın yoksa S9 döneceksiniz sanırım biraz araştırın belki hala 20.000 TL olduğu siteler vardır.
@Smmmhunter
Vallahi hocam, Android aleminde Samsung, diğer tarafta Apple'dan başkasını seçmem zaten. Bu bütçeye doğru düzgün tablet koymamışlar. Aslında var da, ekonomiden dolayı biz göremiyoruz :D Önümüzdeki 1-2 ay içinde S10FE veya iPad 11 çıkarsa ona göre hareket edeceğim. Onun dışında mağazadan deneyimleyerek son kararı vereceğim. Teşekkür ederim
Maalesef ki bu ay alamam hocam. Ben aileme 15.000 TL'ye alacağım diye söyledim tableti fazla para vermek istemediğimden dolayı. S9 da kötü değil aslında üniversite boyunca gider gibi geliyor. Tek gereken şey zaman ve bütçe. Basit kullanıcının tekiyim.

Bu zamanda telefon ile tablet arasında büyük fark yok. Kalem defter çöpe mi gitti. Hem telefon şarj edecek hem tablet şarj edecek hem okuyacak. Tabii ilgi istek bilir.

Telefonla tablet arasında fark yok mu yaşadığınız zamanı bir tekrar değerlendirin isterseniz ve PDF üzerinde kitap defter ile not tutmanın dertlerine tekrar bakın.

Bence Tab S9 alacaksın bu yolun sonunda hocam. Apple'ın gidip bu kadar satan iPad 10'u çok değiştireceklerini sanmıyorum. Ayrıca SoC çok önemli de değil şimdi. Tab S9'daki SD 8 Gen 2 çok rahat isteklerini karşılar.

@Smmmhunter
Vallahi hocam, Android aleminde Samsung, diğer tarafta Apple'dan başkasını seçmem zaten. Bu bütçeye doğru düzgün tablet koymamışlar. Aslında var da, ekonomiden dolayı biz göremiyoruz :D önümüzdeki 1-2 ay içinde S10FE veya iPad 11 çıkarsa ona göre hareket edeceğim. Onun dışında mağazadan deneyimleyerek son kararı vereceğim. Teşekkür ederim.

Maalesef ki bu ay alamam hocam. Ben aileme 15.000 TL'ye alacağım diye söyledim tableti fazla para vermek istemediğimden dolayı. S9 da kötü değil aslında üniversite boyunca gider gibi geliyor. Tek gereken şey zaman ve bütçe. Basit kullanıcının tekiyim.

Hocam S9 çok güzel tablet ama 25.000 TL gibi uçuk bir fiyata çıktı eskiden 19.000 20.000 civarında geziyordu belki siz alırken S10 falan çıkar fiyatı düşer tam ne zaman alacaksınız?

Koy paranı cebine derken? Şuana kadar çözdüğüm kitapları gidip satın alsaydım tabletten daha fazla tutardı. Hala kitap çözmeye devam ediyorum. Tablet kendini amorti ediyor ve sınırsız kaynağa sahipsin. Okul kitaplarını bu sene satın almadım. Sınıfın yarısında tablet olduğundan hocalar pdf'ini veriyor.
Şu yazdığımı okur musun hocam? @ORHAN.2024

Bence Tab S9 alacaksın bu yolun sonunda hocam. Apple'ın gidip bu kadar satan iPad 10'u çok değiştireceklerini sanmıyorum. Ayrıca SoC çok önemli de değil şimdi. Tab S9'daki SD 8 Gen 2 çok rahat isteklerini karşılar.
Hocam S9 çok güzel tablet ama 25.000 TL gibi uçuk bir fiyata çıktı eskiden 19.000 20.000 civarında geziyordu belki siz alırken S10 falan çıkar fiyatı düşer tam ne zaman alacaksınız?
Hocam biz çiftçiyiz, zeytin zamanı geliyor Kasım'da. Kasım sonu Aralık ortası gibi alırım gibime geliyor. Ama Tab S10 muhtemelen 26-27.000 TL'ye rahat gelecek hocam hatta bence daha fazla. Ama yeni seri çıkması demek eski sürümün ucuzlaması demekti sanki. Yani 120Hz ekran, OLED panel ve kalem hediyesi var yanında. Eğer o bütçelere çıkarsam direkt alacağım bir ürün. Trendyol'da 22.830 mu ne şu anda.

Şuan 23K hocam. Satıcı Trendyol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı