20.000 TL'ye tablet vs laptop

Hocam biz çiftçiyiz, zeytin zamanı geliyor kasım'da. Kasım sonu aralık ortası gibi alırım gibime geliyor. Ama Tab S10 muhtemelen 26-27.000 TL'ye rahat gelecek hocam hatta bence daha fazla. Ama yeni seri çıkması demek eski sürümün ucuzlaması demekti sanki. Yani 120Hz ekran, OLED panel ve kalem hediyesi var yanında. Eğer o bütçelere çıkarsam direkt alacağım bir ürün. Trendyol'da 22.830 mu ne şu anda.

Kaçırmayın hocam S9'u o bütçelerde o zaman alınabilecek en iyi tablet o olacak dediğim gibi ekosistem sizi geriye düşürmez hatta biraz uğraşırsanız onun bile yolu bulunuyor.
S9 üzecek bir tablet değil sizin işlerinizi çok rahat karşılar.

Hocam biz çiftçiyiz, zeytin zamanı geliyor Kasım'da. Kasım sonu Aralık ortası gibi alırım gibime geliyor. Ama Tab S10 muhtemelen 26-27.000 TL'ye rahat gelecek hocam hatta bence daha fazla. Ama yeni seri çıkması demek eski sürümün ucuzlaması demekti sanki. Yani 120Hz ekran, OLED panel ve kalem hediyesi var yanında. Eğer o bütçelere çıkarsam direkt alacağım bir ürün. Trendyol'da 22.830 mu ne şu anda.
İnsanlar Tab S10'u sevmedi. Ben de sevmedim. Yurtdışında 50 dolar fark ile Tab S9 Plus'ı Tab S10 Plus yapıyorlar. Benim tabletimi ise burada 15K saydılar. 15K fark istediler. Ayrıca insanlar Snapdragon SoC'dan sonra Dimensity'ye sıcak gözle bakmadılar. Tab S10 Plus bekleyenler SoC'u ve renk paletini görünce ben gider daha uyguna Tab S9 Plus alırım dediler. En sonunda da fiyatını aynı yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçırmayın hocam S9'u o bütçelerde o zaman alınabilecek en iyi tablet o olacak dediğim gibi ekosistem sizi geriye düşürmez hatta biraz uğraşırsanız onun bile yolu bulunuyor.
S9 üzecek bir tablet değil sizin işlerinizi çok rahat karşılar.
Ah fiyatlar bir düşse, tadından yenmez hocam vallahi :D Android destek olarak iOS'tan daha geniş sanırsam bir de. Destek kesse de gider o daha. S9FE+ - S10FE veya Tab S9'a bakacağım direkt. Teşekkür ederim. Tablet olarak Apple'a bağlı kalmamak daha iyi gibi. iPad 11 gelir A16 çip, lamine olmayan ekran, 64 GB, üzer :D Tek avantajı grafik birimi ve CPU olur. Umarım fiyatlar 👎

İnsanlar Tab S10'u sevmedi. Bende sevmedim. Yurt dışında 50 dolar fark ile Tab S9 Plus'ı Tab S10 Plus yapıyorlar. Benim tabletimi ise burada 15k saydılar. 15k fark istediler. Ayrıca insanlar Snapdragon SoC'dan sonra Dimensity'ye sıcak gözle bakmadılar. Tab S10 Plus bekleyenler SoC'u ve renk paletini görünce ben gider daha uyguna Tab S9 Plus alırım dediler. En sonunda da fiyatını aynı yaptılar.

S10 serisi cidden batırdı tabletin sitesine gelince belliydi zaten tabletten çok yapay zeka dedikleri şeyi gösterdiler ama tabletin birkaç özelliği gerçekten güzel, dimensty 4000 kullanmamaları gerçekten büyük hata.

S10 serisi cidden batırdı tabletin sitesine gelince belliydi zaten tabletten çok yapay zeka dedikleri şeyi gösterdiler ama tabletin birkaç özelliği gerçekten güzel, dimensty 4000 kullanmamaları gerçekten büyük hata.
Ben ekstra bir özellik göremedim hocam. Sadece yansıma engeleyici ekran var galiba.

Ah fiyatlar bir düşse, tadından yenmez hocam vallahi :D Android destek olarak IOS'tan daha geniş sanırsam bir de. Destek kesse de gider o daha. S9FE+ - S10FE veya Tab S9'a bakacağım direkt. Teşekkür ederim. Tablet olarak Apple'a bağlı kalmamak daha iyi gibi. iPad 11 gelir A16 çip, lamine olmayan ekran, 64 GB, üzer :D tek avantajı grafik birimi ve CPU olur. Umarım fiyatlar 👎

Hocam IPad'ler yüksek bütçelerde gerçekten rakipsiz oluyor ama Apple'ın fiyat politikaları sağ olsun en düşük tableti bile gereksiz pahalı hak etmiyor fiyatını.

Bu konuda mutlaka almak gerekiyorsa Windows yüklü notebook almalı en az 25 000 TL. FreeDOS alan çok sorundan bunaldı. Şimdi anladıniz tahmin ederim?

25.000 TL'ye alacağınız notebook ile bir şey yapamazsınız.

Bu konuda mutlaka almak gerekiyorsa Windows yüklü notebook almalı en az 25 000 TL. FreeDOS alan çok sorundan bunaldı. Şimdi anladıniz tahmin ederim?
Vallahi anlamadım :) FreeDOS işletim sistemsiz bilgisayar hocam, 10 dakika verin kurarım size işletim sistemi ondan basit ne var?
@Denizius124 @Smmmhunter hocalarım ikinize de teşekkür ederim. 15-20.000 bütçesinde iPad 10'dan ziyade işlemci gücünden kısıp S9FE+ veya o zamanda S9 bulursam onu alacağım. Ek olaraktan belki S10FE çıkar, ona da bir bakacağım. Tablet bu eninde sonunda, konu anlatımı izlemek, not almak, video izlemek yani takılmalık alınacak. Android iOS diye ayırmaya gerek yok gibi o cihazları ki telefon değiller. Ha 11.nesil iPad cezbeder, alırım ama şu anki fikrim Android'e kaydı. Tekrardan teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı