20.000TL ile neler yapılabilir?

Link vermek yasak mı bilmiyorum. Fakat 20k 3070'li hazır sistemler var. Mesela şu anda 18, 5K Intel sistem ve 17, 5K AMD sistemli 2 tane makine buldum bile hemen. Bunlara bir de 144Hz monitör aldın mı 20'lık bütçe yeterli olacaktır. Ama oynadığın oyunlara bakar isek 3060'lı sistem almak senin için daha mantıklı. 3060 fazlasıyla yetecektir. Seni uzun yıllar götürür. Onu 12K gibi miktara bulabiliyorsun, monitörsüz bir şekilde. Link atmak serbest ise. Buraya yapıştırabilirim birkaç tanesini.

Link atmak serbest atabilir misiniz?


Hocam yatırım yapmak istemiyorum zor şartlar altında kazandım parayı biraz kafamı dağıtmak istiyorum oyun oynayarak yine de teşekkür ederim yardımın için.
 
5600X varken Intel almak saçma değil mi? Bir de 3070'li sistemin ekran kartı Dual OC üç fanı bile yok sence bu paranın hakkı bu sistemler mi?

Amaçın oyun oynamak değilmi, Render filanmı yapacaksın. İntel ile AMD arasında oyun oynarken bir fark olmayacaktır. Ayrıca 5600X malinada var, Dual Fan olması sana bir zararı yok. 3 fanlı ile 50 derecede çalışmayacak sonuçta, Aralarında 5 derece fark yaratır. Zaten bugün aldın aldın, yarın bu paraya sistemde alamayabilirsin. Gerek dolar kurunun yükselmesi gerekse ekran kartı stok sorunları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Elimde uzun zamanın emeği çalışıpda biriktirilmiş 20.000TL bütçem var. Aslında hepsine bilgisayar almak istiyordum ama hayalim 20k PC ile şu anki pcleri almak emeğime yazık gibi geliyor. 3090 3080'li sistemler var hayalimde. Elimde para var, bu sefer de ne yapsam diye düşünüyorum. 10bin TL PC geriye kalanı PS5 de alabilirim, oyun için alacağım. Ne alacaksam ondan biraz kararsızım, siz ne öneririsiniz?
Aklımda çok güzel bir yatırım var kimsenin yapmadığı. Şimdi size söylersem herkes öğrenir o yüzden tavsiye veremeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı