%20 indirim ile FC 25 alınır mı?

çokomelliii

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an %20 indirimle EA da 1900 TL'ye falan geliyor daha fazla indirim olur mu yıl başında beklemeli miyim alınır mı? Önceki oyunlarda indirimler ne kadar olmuştu bu aylarda almadığım için bilmiyorum tavsiye verebilecek olursa çok mutlu olurum.

Alınmaz. Geçen yıl FC24 300 TL'ye inmişdi bu da bir 600-700e iner.

Şu an %20 indirimle EA da 1900 TL'ye falan geliyor daha fazla indirim olur mu yıl başında beklemeli miyim alınır mı? Önceki oyunlarda indirimler ne kadar olmuştu bu aylarda almadığım için bilmiyorum tavsiye verebilecek olursa çok mutlu olurum.

2023 Kasım ya da Aralık ayında FC 24'ü 400TL'ye almıştım. O zamanki indirimi FC 25'e uygularsak dip fiyat bence 800'ün altına düşmez. Ben 1000TL olduğunda almayı düşünüyorum tabii 2025 gelmeden olursa.

24 gün sonra sonbahar indiriminde Steam'de 35 dolara düşecek tahminimce. Beklemeni öneririm. Epic'te kupon ile daha ucuza da gelebilir.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim 22'den sonra almadığım için nasıl bir indirim politikası var bilmiyordum çok beklemekte istemiyorum almak için yıl başını bekleyim diyordum aslında da EAdaki indirimi görünce bir sormak istedim teşekkür ederim hepinize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı