Ücretsiz 20 kişiye ücretsiz - sınırsız Linux hosting veriyorum

Sunucu değil web hosting veriyorum. Aradığın şey web hosting ise yardımcı olabilirim.
Hocam vallahi benim aradığım web hosting eğer mevcutsa alabilirim. Almak için para biriktiriyordum biraz. Ücretsiz veriyormuşsunuz ama parayı denkleştirdiğimde atabilirim.

Evet web hosting. Linux olması lazım, cPanel falan olursa iyi olur. Elinizde mevcutsa mail atayım mı?

Sunucuda directadmin panel var. Mail içeriğinde domain adını gönderin.

Hocam alan adını satın alayım atacağım size. Çok teşekkür ederim. Parayı biriktirince de ilk işim sizin sınırsız paketinizi almak olur.

Zaten sınırsız olanı ücretsiz veriyorum dostum, satın almana gerek yok.

Merhaba, bunu buraya mı yazmalıyım emin değilim ancak kendi siteme girerken şöyle bir uyarı alıyorum;

1624995931587.png

Sanırım SSL sertifikası zımbırtısından kaynaklı.

1624995965794.png

Bir sitede şöyle bir şey gördüm, siz daha iyi bilirsiniz. Nasıl alabilirim bu sertifikayı? Teşekkür ederim.

@Tortue

Merhaba, bunu buraya mı yazmalıyım emin değilim ancak kendi siteme girerken şöyle bir uyarı alıyorum;

Eki Görüntüle 1089908

Sanırım SSL sertifikası zımbırtısından kaynaklı.

Eki Görüntüle 1089910

Bir sitede şöyle bir şey gördüm, siz daha iyi bilirsiniz. Nasıl alabilirim bu sertifikayı? Teşekkür ederim.

@Tortue
Cloudflare buradan temin edebilirsiniz SSL'i. Bir çok video var zaten hakkında, yapması zor bir şey değil ve ücretsiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı