Steam 20 şubat Steam indirimi başladı mı?

Sanırım büyük indirimler ve daha iyi oyunlar bu indirim türlerinde geliyor ilkbahar kış gibi. Ona sakladılar galiba.
2 haftada zamlanmamış oyunlar da zam yemez umarım. Aman Xbox duymasın, Psychonauts 2 ve Sunset Overdrive baya ucuz… 2 haftada zam yerlerse gerçekten büyük pişman olurum

İndirim yok desek yeridir. Hiç güzel oyun göremedim. Umarım Elden Ring ve Sekiro zamlanmaz da 16 Marttaki indirimde alabilirim.

Umarım indirim seneye gelir ama atıyom seneye 10 TL'lik oyun 100 olduysa yine 2023'teki fiyatı üzerinden indirim yapılsa ne güzel olur bu sene oyun alamıyorum çok izin vermiyorlar almama en azından seneye indirim olsa böyle bir ne güzel olur :( ama olmicağını herkes bilir.

CS 1.6 girmemiş hala 1.5 lira zarardayım hangisi hatırlamıyorum ama yaz indiriminde 3 liraydı yanında 3 oyun vardı aldım
İlkbahar indiriminde 1.5 olmuş 3 oyun veriyorlar mıydı bakmadım
İlkbahar indirimine kadar bir çok oyuna zam gelmiş olur zaten indirimin zamanı da 16 martta umarız istek listemizde ki oyunlardan geriye zamlanmamış olan oyunlar kalabilir.

Umarım indirim seneye gelir ama atıyom seneye 10 TL'lik oyun 100 olduysa yine 2023'teki fiyatı üzerinden indirim yapılsa ne güzel olur bu sene oyun alamıyorum çok izin vermiyorlar almama en azından seneye indirim olsa böyle bir ne güzel olur :( ama olmicağını herkes bilir.

Hocam Adınızın adınızı beğendim beni anlatıyor 😀
Şu an sadece zevk için JS öğreniyorum pek bir etkide yaratacağını sanmam
Final Fantasy 11'e taktım bir de
Bir de oraya kendim için minnak bir otaku sıkıştırılır

İlkbahar indirimine kadar birçok oyuna zam gelmiş olur zaten indirimin zamanı da 16 Mart'ta umarız istek listemizde ki oyunlardan geriye zamlanmamış olan oyunlar kalabilir.

En azından CS 1.6 sahibiyim
Biraz crack yollarına girişmem gerek sanırım hehe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı