200-300 TL SSD Önerisi

Hocam sağ olun. SD Card konusunda pek bilgili olmadığım belli oldu sanırım. Kaç yıldır almıyorum da bakmıyorum da.

SSD konusunda bir sözünüz yok galiba, veriyorum siparişi.
Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. SSD konusunda gereken postu gönderdim, sanırım okumadınız.

HyperX Fury ve Savage serisinden mümkün mertebe uzak dur. 750 EVO o fiyat bandında alabileceğin en kaliteli, performanslı ve yazma ömrü uzun olan disktir. Ama ben TLC yerine MLC almak isterim dersen 850 EVO tavsiye ederim.

Webdenal.com üzerinden Mx300 275gb'lık SSD'yi sipariş etmiş bulunmaktayım. Yanında da @Silinen üye hocamın önerdiği SD Card'ı Webdenal'dan buldum ikisini bir verdim. Teşekkür ederim. Bu ay yine bir ton şey aldım, sonumu hayır etsin Allah. :D
Hayırlı olsun 750 EVO daha iyi bir tercih olurdu fakat aralarında overall olarak %5'lik bir fark var.

Hayırlı olsun hocam, hali hazırda sistemin varmı yoksa parçaları tek tek mi topluyorsun?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı