200-400 bin TL'ye aile aracı önerisi

Yamishu

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci | MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM RGB 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Dual Kit Ram | MSI Radeon RX 6650 XT MECH 2X OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı | WD 480GB GREEN SN350 NVMe M.2 SSD (Okuma 2400MB / Yazma 1650MB)
Meslek
Bilgi İşlem
Bu fiyat aralığında aile aracı istiyoruz aklımda iki tane otomobil var Renault Megane 2 veya Renault fluence düşünüyorum bu arabalar hakkında düşünceleriniz nedir hangisini önerirsiniz veya sizin önerebileceğiniz araba var mı?

Bu fiyat aralığında aile aracı istiyoruz aklımda iki tane otomobil var Renault Megane 2 veya Renault fluence düşünüyorum bu arabalar hakkında düşünceleriniz nedir hangisini önerirsiniz veya sizin önerebileceğiniz araba var mı?
megan 2 olabilir ama fluence bu bütçeye temizi zor ek olarak 1.3 multijet lineda bakabilirsiniz.

Konforlu bir araç istiyorsan Volkswagen Passat B5.5.

Megan 2 olabilir ama fluence bu bütçeye temizi zor ek olarak 1.3 Multijet lineda bakabilirsiniz.

Joy paket 1.5 dCi- 1.6 manuel bel altı boyalı denk gelir.

Sol kasa Corolla 1.6 terra gelir bu paraya. Bakmanızı tavsiye ederim.

Joy paket 1.5 dCi- 1.6 manuel bel altı boyalı denk gelir.

Sol kasa Corolla 1.6 terra gelir bu paraya. Bakmanızı tavsiye ederim.
Joy touch ne farkeder 400bine alacağın Fluence için bir 200 bin daha yanında olsun taksi çıkması vs mi alsın sanayide ustalara değil kendine binmeye araç arıyor insanlar Megan 2 400e çok temizi yok binilicek olanı var. Dediğin 1.5 1.6 Fluence hepsi ağır hasarlı pert şase de işlemi olan km si 500-800 k arasında olan arabalar

Konforlu bir araç istiyorsan Volkswagen Passat b5.5.

Çok arıza çıkarır sanırım biraz şans işi o

Joy touch ne fark eder 400bine alacağın fluence için bir 200 bin daha yanında olsun taksi çıkması vs mi alsın sanayide ustalara değil kendine binmeye araç arıyor insanlar megan 2 400e çok temizi yok binilecek olanı var. Dediğin 1.5 1.6 fluence hepsi ağır hasarlı pert şase de işlemi olan km si 500-800K arasında olan arabalar.

Bu fiyatlara sizin önerebileceğiniz araba nedir?

Bu paraya fluence imkansıza yakın hocam, fluencenin piyasa fiyatı 460'dan başlıyor (temizi)

Bu paraya fluence imkansıza yakın hocam, fluencenin piyasa fiyatı 460'dan başlıyor (temizi)

Joy touch ne fark eder 400bine alacağın fluence için bir 200 bin daha yanında olsun taksi çıkması vs mi alsın sanayide ustalara değil kendine binmeye araç arıyor insanlar megan 2 400e çok temizi yok binilecek olanı var. Dediğin 1.5 1.6 fluence hepsi ağır hasarlı pert şase de işlemi olan km si 500-800k arasında olan arabalar.

Km 252.000 yılda yaklaşık 17.000 km yapmış normal değişen parçası yok birkaç parça boyalı makyajsız en boş paketi bu bütçede 50.000-100.000 km araba zaten bulunmaz bu yaştaki bir arabaya göre normaldir. Fluenceye 600.000- 700.000₺ vereceksek o bütçede daha iyi Megane 4 - Egea tarzında araçlar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı