2014 model Renault Fluence hangi araba ile değiştirilebilir?

Renault 1.6 110, Ford focus 1.6 115.
Bizim Fluence 110 bg gücünde.

1.6 110 bg benzinliyse biraz hantal olması normal. 1.5 110 bg dizel ise bizde de aynısından var ama genel olarak hantal diyemem araca. Focus'un 1.6 TDCİ 115 bg olan versiyonuna göre hantal sayılabilir. Kabalığı konusunda katılıyorum. Arka çamurlukları sürtmesi çok kolay. Görüş açıları da biraz kısıtlı. Ayrıca arka süspansiyonu çok sert olduğu için de konforsuz bir araç. Uzun yolda çok yoruyor. Focus daha konforlu ve yol tutuş olarak daha iyi.

Hocam merhaba, arabanın modelini, vitesini, yakıtını, kozmetik durumunu, değişenini, boyasını, hasar kaydını, kilometresini, rengini yazabilir misiniz?

2014 model yarı otomatik dizel, kozmetik olarak temiz ama boyaları var, 4000 lira hasar kaydı var sanırsam bizden önceki sahibinde arka bagajı değiştirilmiş, 92-93 bin arasında kilometresi var, rengi de gümüş gri.

Bu fiyata fluenceden daha atiğini bulmak zor manuel olanını kullandım çok seri belki vitesten dolayı hantal kalıyor olabilir.

Evet hocam edc gerçekten sıkıntılı bakıma mı ihtiyacı var bilmiyorum yokuşta dip gaz yapıyorum kararsız kalıyor, arabayı boğuyor, hangi vitese atacağını bilmiyor falan.

Joy, touch, icon hangisi?

Afedersiniz, touch paket yazmayı unutmuşum.

Evet hocam edc gerçekten sıkıntılı bakıma mı ihtiyacı var bilmiyorum yokuşta dip gaz yapıyorum kararsız kalıyor, arabayı boğuyor, hangi vitese atacağını bilmiyor falan.
Yokuşu da görmek lazım tabi ama 10 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım.
Hocam bir Ford veya Hyundai kullanmadınız herhalde bu arabaları kullandıktan sonra fluence işkence gibi geliyor insana.
Fiyata göre yorum yapmış arkadaş. Fluence'in fiyat ortalaması, Focus ve Accent Blue'dan az.

Son düzenleme:
@Master Caution Geçenlerde de bir yokuştaki ışıklarda kalkarken abim gaz verdi araba gaz yemedi, kontağı kapatıp açtıktan sonra düzeldi, sanırım EDC'nin beyninde sıkıntı var hocam. Ya da elektriğinde bir sıkıntı var, çözemedim.

@Master Caution Geçenlerde de bir yokuştaki ışıklarda kalkarken abim gaz verdi araba gaz yemedi, kontağı kapatıp açtıktan sonra düzeldi, sanırım EDC'nin beyninde sıkıntı var hocam. Ya da elektriğinde bir sıkıntı var, çözemedim.
Akünün bitmesine yakın ben de böyle sıkıntı yaşıyordum. Gazın dibine kadar basıyorum 50-60'ı geçmiyordu. Sanayide bilgisayar bağlanınca şanzıman enerjisi düşük uyarısı veriyordu. Aküyü değişince düzeldi. Ama bir süre sonra tekrar geldi. Muhtemelen elektrikle alakalı bir durum. Ara sıra, 300-400m boyunca yapıyor bunu.

Manuel sizin için sıkıntı değilse öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı