200 Mbps internet gerçek değil mi?

Superonline'dan 10GBPS hizmeti aldım, gerçek. 10.000 Mbps.

Hatta FTTH (Daireye kadar Fiber) kullanan varsa ara sıra 1000 Mbps ya da 10.000 Mbps hızlara çıktığına denk gelmişsinizdir illaha.

Bu durum firmanın suçu değil aslında, tam olarak suçsuz sayılmaz ama bu kadar bilgisiz ve yanlış bilgi veren insanların olamaması gerekiyor TT çatısı altında.

Ülkede hizmet sektörü zaten rezil, boşa çırpınmamıza gerek yok. Bilmeyene tamam de geç boşver.

Technopat Sosyal'de bile yanlış bilgi verenleri uyarıyoruz, koskoca (!) TURK TELEKOM'un bunu yapması komik.
 
Eve fiber ile 10000 Mbps internet servisleri bile var. Sizi kandırmaya çalışıyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hangi İSS bilmiyorum ama 200/20 paket kullanan arkadaşım var. Altyapı olunca her şey mümkün. Verip vermemek firmaya bağlı.

200 Mbps dünyada yok diyenden uzak durun. Zaten hata yapmışsınız. Ben bunu kullanıyorum demişsiniz. Onun bilmesini beklemeniz gerekiyordu. Bilmediğiniz numaradan gelen aramalara böyle cevap verilir. Donunuzun rengine kadar anlatırsanız yarın başıma şu geldi diye yakınırsınız.
 
Merhabalar. Geçen gün TT aradı internet teklifi için, 200 Mbps Superonline kullanıyoruz dedik onlar ise 200 Mbps hızında internetin dünyada olmadığını söylediler. Kendi sağladıkları internet en fazla 70-100 Mbps'ymiş. Maytap mı geçti yoksa gerçekten de böyle mi? Boşu boşuna mı 200 Mbps parası veriyoruz?
Steam'den bir şey indirin, inerken detayları gösteren yere gelin.
Şöyle birşey olması lazım;
IMG_20211023_233914.jpg
(3-4 günlük fotoğraf, paylaşmak amacıyla çekmemiştim kusura bakmayın)

Misal benim internetim 38 mbps ve 4,8 indirme almışım, bu demek oluyorki benim internetim gerçekten 38 mbps. Bu hesaplama şöyle oluyor, 200/8=25 indirme almanız gerekiyor. Denemenizi öneririm.
 

Geri
Yukarı