200 TL 120 GB SSD önerisi

Sana mı danışmam gerek bir konu hakkında naçizane öneriler verirken? :)

Bana danış diye bir şey söylemedim. Sadece bilgin olmadığı konularda tavsiye verme dedim. Konu sahibi arkadaş sizin önerdiğiniz kronik sorunlu, parasını bile haketmeyen SSD modelini satın alabilirdi. Çünkü konu sahibi arkadaş o konu hakkında bilgisi olmadığı için konu açıyor.
 
Sakinim zaten dostum. Küçük bir araştırmayla kronik sorunlu olduğunu öğrenebilirsiniz.
Şuan kullandığım Adata SU650 240GB modeline de kronik sorunlu denilmiş ama ben bir kere dahi takılma donma problemi yaşamadım. 420MB/s okuma 360MB/s yazma hızı var ortalama bu da bahsedilen verilerle orantılı. Ssd konuları biraz göreceli bu yüzden bir tavsiyemin üstüne boş yere saldırmanız hoş değil. Daha kibar olmayı deneyebilirsiniz 2020 yılında yaşıyoruz.
Bilmediğin konuda neden tavsiye veriyorsun?
 
@hakna7
Sizde olmadı diye insanlarda olmayacak diye bir şey yok. Sizin dediğiniz SSD'yi alsa ve sorun yaşasa ne yapacaksın? Parasını mı geri ödeyeceksin?
 
Şu an kullandığım Adata SU650 240GB modeline de kronik sorunlu denilmiş ama ben bir kere dahi takılma donma problemi yaşamadım. 420MB/s okuma 360MB/s yazma hızı var ortalama bu da bahsedilen verilerle orantılı. SSD konuları biraz göreceli bu yüzden bir tavsiyemin üstüne boş yere saldırmanız hoş değil. Daha kibar olmayı deneyebilirsiniz 2020 yılında yaşıyoruz.

Hocam galiba siz çok dinleyen bir insan değilsiniz. Ben size saldırmıyorum yanlış bilgi verdiğinizi söylüyorum. Bu size son mesajım çünkü zamanımı size harcayamam. Sizin kullandığınız model sorunlu bir model. Siz de sorun çıkmadığı için o ürün mükemmel olmuyor. İyi günler dilerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı