200 TL bütçe CS:GO için mouse önerisi

4.500 saat CS:GO oynama sürem var ve bu süre boyunca lazer mouse'dan optik diye zannetiğim bir mouse'a geçmiştim. fakat mouse optik olmasına rağmen içinde lazer yani kırmızı bir ışık vardı.
Mouse alacağım bütçem 200TL ve biraz üstü olabilir.

Aklımda şu ürünler var ben araştırdım ama bir de konu açmanın faydalı olacağını düşündüm;

• SteelSeries Rival 300S
  • Gigabyte Aorus m3
  • Corsair harpoon RGB Pro
  • HyperX pulsefire Core RGB
  • ASUS TUF M5

Son düzenleyen: Moderatör:
SS,Corsair ve HyperX farelerini kullandım . Corsair en uzun süre kullandığım oldu. Steelseries'i beğenmedim iade ettim. HyperX de kızakları çok geniş olduğu için çok güzel bir kontrol sunuyor.

Mouse tutuş şeklinizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olurum.

SS,Corsair ve HyperX farelerini kullandım . Corsair en uzun süre kullandığım oldu. Steelseries'i beğenmedim iade ettim. HyperX de kızakları çok geniş olduğu için çok güzel bir kontrol sunuyor.

Mouse tutuş şeklinizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olurum.
Hangi steelseries mouse'u kullandınız neyini beğenmediniz ?
Palmgrip avuç içi tutuşu kullanıyorum.
Belirttiğim hyperx ürünümü kullandınız ?
Kesinlikle Logitech g102 pro incelemeye değer 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum
Mouse'u beğendim fakat küçüklüğünden dolayı tercih etmedim.

Hangi steelseries mouse'u kullandınız neyini beğenmediniz ?
Palmgrip avuç içi tutuşu kullanıyorum.
Belirttiğim hyperx ürünümü kullandınız ?
Evet ,belirttiğiniz HyperX ürününü kullandım ve dediğim gibi kızakları çok iyi CS:GO'da 5000'in üstünde saatim var ve AWP kullanırken en çok rahat ettiğim fareydi kendisi ayrıca ben de avuç içi tutuş kullanıyorum çok iyi bir fareydi bana göre. 300s beni biraz rahatsız etti sebebi ise yanlardaki kaplamalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı