200 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Geçen hafta vatandan Rampage rivia aldım..
Sağolsun vatan çalışanı bir arkadaş logitech ile mukayese etmem için deneme fırsatı verdi..
Gerçekten müthiş ses kalitesi var.
Cs go da çok işime yaradı.
209 liraydi fiyata itiraz ettim 169 liraya verdiler.
Gerçekten tavsiye ederim.
Ekolayzr için arayüzü de bulunmakta çok fonksiyonlu.
Üründe yüksek seste cızırtı olduğuna dair bir çok yorum okudum.. Onun yerine Rampage RW3 tavsiye edilmiş..
Sahibinden de Logitech G430 lara bakmanızı tavsiye ediyorum. 200 TL ye bulabileceğiniz en iyi kulaklığı alırsınız.
Logitech g230 ve 430 u hiç önermiyorlar..
 
Snopy iyi kötü mallarını bilmem ama kulaklık kulaklıktır diye almıştım 35 tlye 1 aya bir taraf ses vermemeye başladı mecburen attım çöpe o yüzden kalitelisi olduğunu düşünmüyorum belki vardır. Logitech belki eski yenilere yönel diye önermiyor olabilirler. Ben 85 tlye AliExpressten sades a6 aldım gayet memnunum ses kalitelisi güzel ve 7.1. 7.1 farkını ben çok anlayamadım kulaklıkta mı bende mi sorun var bilmiyorum sorun varsa cevaplarım
 
Siberia 100 değilde, 200 modeli şuan çoğu yerde yılbaşı indiriminde 199TL. Ses kartsız kalitesi standart fakat siberia v2 modeline ait ses kartıyla birlikte kullaniyorum(ses kartını ayrı aldım) ses kalitesi muazzam. İkinci bir önerimde Hyprex clould Stinger olabilir yakın zamanda arkadaşıma aldım ses kalitesi ve konfor açısından gayet güzel. Yılbaşı geçmeden indirimleri değerlendirirsen senin icin daha iyi olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı