200 TL i7 4770 işlemci için fan önerisi

IMG_20160120_011027.jpg

Hocam zaten egzoz fanı çalışmıyor ses yapıyor diye :D

Anakarttan kasa kapağına tam 16 cm.

O halde daha ince bir egzoz fanı ile bir arada takılabilir gibi görünüyor, en kötü ihtimalle egzoz fan çıkarılır.
Kasa kapağı ufka miktarda sorun yaratırsa da ilgili bölüme modifiye yaparsın. Uğraşmak istemem dersen farklı önerilerde bulunalım.
Bellekler sorun yaratmaz zaten.

Hocam eski ekran kartını alacak arkadaş 10 gün sonra arayacak. Açıkçası satış işlemini nasıl yapacağımı da tsm bilemiyorum. Adam istanbul'da ben antalya'da. Halledebilirsem eğer tekrar size yazarım buradan. Aslında oyunlarda 75 dereceyi zor görüyor. Çok güçlü bir soğutucu gerekli değil gibi. Yük altında 100 watt civarı çekiyor işlemci. Bunu soğutabilecek en uygun soğutucu işimi görür gibi. Şu anda kullandığım soğutucunun bacak klipslerinden biri bozuk. Bu da soğutucuyu değiştirmemde bir etmen. Bir yandan da diyorum kasa çok dandik,kasanın hava akışı dandik. Acaba kasayı ve soğutucuyu 200 tlye halledebilir miyim diyorum.

Kasa ve soğutucuyu 200'e halledemezsin :) İyi bir kasa tek başına bile biraz daha bütçe ister.
Sen fikrime kulak as, Hyper 212EVO al yoluna bak, istediğin şekilde monte edebilirsin ister yan ister dik, montaj aparatları buna imkan sunuyor.
Kasanı şuan değiştirmek zorunda değilsin, böyle bir ihtiyacın yok.

Hocam tavsiyenizi önemsiyorum. Hyper evo'ya baktım vatan bilgisayardan. Stokta yok diyor. Başka sitelerden alabilirim belki ama sıkıntı çıkar mı diye tereddüt ediyorum. 190 küsür liraya değer diyorsunuz değil mi hocam? Bu arada lga 1150 soket yazmıyor destekledikleri soketler arasında.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı